Ilseng Idrettslag

 • Nyheter
 • Gammalt fra idrettslaget

 • Om idrettslaget
 • Styret
 • Vedtekter
 • Kontakt oss

 • Fotballbaner
 • Turstier

Været på IlsengStøtt Ilsengstiene/skiløyper
Vipps over et frivillig beløp og støtt vårt arbeid
til Ilseng Il, Ilsengstiene konto 740387
Les mer...

kart Ilsengstiene og skiløyper
Dobbelklikk for større kart


Les mer...<<Tilbake til Ilseng.net
Kamp mot Ham-Kam 3 G97

av Martin Øverbø - Foto: Nikolai Eliassen [02.03.08 13:00]
Utskriftsvennlig side

Søndag 2. Mars møtte vi Ham-Kam 3 G97 til kamp på Børstad Kunstgressbane.

Kampfakta:
1-0 Marcus DeFlon scorer på heading på et langt innkast inn i boksen fra Sivert.
2-0 Marius Lund er ”luftens baron” på en herlig corner av Marit.
3-0 Henrik Nilsen drar ut keeper og setter ballen kaldt i ”nota” bak Kammakeeperen etter herlig forarbeid av Marcus.
4-0 Marcus DeFlon vinner duell foran mål og header ballen i gållen, på innkast av Sivert.
5-0 Marit Lund scorer på et herlig forarbeid av Ole Iversen.
6-0 Marcus DeFlon scorer på et slapt skudd etter å ha blitt spilt fri av Sivert.
7-0 Sivert Dybvad scorer etter klikk klakk spill på høyt nivå med Marcus og Marit.
8-0 Sivert Dybvad scorer via Ham-Kam spiller etter nydelig spill i forkant av avslutningen.
9-0 Marcus DeFlon scorer på langskudd i hjørnet.
9-1 Ham-Kam scorer på et herlig skudd. Mads kunne ikke gjort noe med denne gållen.
10-1 Marius Lund scorer fra midtbanen på retur av skuddet til Sander DeFlon.
11-1 Marcus DeFlon scorer på en merkelig sjanse.
12-1 Selvmål av Ham-Kam
13-1 Sivert Dybvad skyter herlig i hjørnet og scorer.
13-2 Ham-Kam scorer alene med Mads, etter svakt forsvarsspill.Kampfakta:
Kampen begynte med et voldsomt Ham-Kam press. Vi ble presset bakover og de hadde gode muligheter til å lede etter de første minuttene. Etter hvert når vi fikk ballen klarte vi å roe oss ned såpass at vi kunne begynne å trille ball. Da startet ”Ilseng kverna” å male på. Vi går opp i ledelsen ved Marcus på en heading etter langt innkast av Sivert. Dette er litt av et angrepsvåpen må jeg si. 2-0 kommer etter en herlig corner av Marit som ”luftens baron” Marius stanger inn i målet. Marit slo meget bra cornere i dag, hadde vi hatt litt mer tur hadde vi scora på flere cornere i dag. 3-0 av Henrik som blir herlig frispilt av Marcus, Henrik alene med keeper drar ut keeperen og setter ballen kaldt i mål. 4-0 Marcus scorer enda et mål på kast fra Sivert. 5-0 ved Marit som scorer et fint mål på forarbeid av Ole Iversen! Bra! 6-0 kommer etter et slapt skudd av Marcus som glir forbi keeper og i mål.Andre omgang. Omgangen starter jevnere enn den første sluttet og det var mer kniving i starten av omgangen. Vi gikk opp til 6-0 ved Sivert etter herlig klikk, klakk spill av Sivert, Marcus og Marit. Herlig spill og herlig mål!! 7-0 ved Sivert som scorer via en Kammaspiller etter fantastisk spill i forkant av avslutningen. Like etter skyter Marcus i hjørnet og 8-0 er et faktum. Reduseringen måtte komme og den kom etter et herlig skudd som Mads ikke kunne ha tatt, 8-1. 9-1 kommer etter at Sander DeFlon har kommet alene med keeper og skutt, det ble retur og Marius skyter ballen i mål fra midtbana. 10-1 setter Marcus på en noe merkelig sjanse, var ikke mange som skjønte mye av dette målet. Mål er mål og vi økte ledelsen! 11-1 kommer på selvmål av en uheldig Ham-Kam forsvarsspiller. Ilsengs siste mål scorer Sivert når han skyter herlig hjørnet for keeperen. 12-1. 12-2 kommer etter sløvt forsvarsarbeid av Ilseng. Ham-Kam spissen alene med Mads gjorde ingen feil! 12-2 et godt resultat på en god dag.Spillerkommentarer:

Marcus DeFlon: Jobber iherdig og noterer seg for 5mål i dag. Like viktig er han bidrar og var en meget viktig mann i det flott pasningspillet vi viste i dag. Bra kamp!

Marius Lund: Kald og rolig som vanlig. Spiller med en fantastisk rutine og ro som skaper trygghet i laget. Gjør sakene sine enkelt og bra. Har enda mer å gå på når det gjelder å snakke og dirigere laget. Bra kamp!

Marit Lund: Hun gjorde en herlig kamp. Hun scoret ett mål og var veldig delaktig i spillet foran målene vi lagde. Hun tar også ”i” i duellene og viser at hun ikke lar seg rikke på nesen. Cornerne hennes er alltid farlige også i dag. Bra kamp!

Sivert Dybvad: Hans innkast er dødelig effektive i dag. Han legger ikke noe imellom i taklingene. Pasningspillet hans i dag var bra, men det som trekker ned i dag er hælsparkene han prøver på. En ting er sikkert at du har forbedret deg mye siden Storhamarkampen. Bra kamp!

Mads Engen: Gjør en glimrende kamp i målet. Han virker trygg i mål og det skaper trygghet i laget. Han setter i gang tidlig på back som vi har avtalt og han har mange bra redninger. Alt i alt en meget god kamp av Mads.

Ole Iversen: Spilte sin første 7’er kamp for oss i dag. Han viste gode ferdigheter og jobber herlig. Han er sikker med ballen og klarer å utrette ting på egenhånd. Bra kamp!

Sander Holager: Han debuterte også i dag. Han overasket meg veldig ved å ta nivået så raskt! Det er bra Sander! Han klarte seg bra og gjorde ting enkelt og greit som man skal gjøre det på bana. Bra kamp!

Daniel Solbakken Gjør en kjempe kamp i dag. Mot Storhamar var han mye mer passiv, men i dag var han der vi vil ha han. PÅ HUGGET! Han spiller bra på midten med Marcus og hadde flere gode fremspill og holdt på å score selv. Bra kamp.

Henrik Nilsen: Viser sine herlige avslutningsegenskaper ved målet han scoret. Kald og rolig som en goalgetter! Ellers synes jeg han viser god fotballforståelse, han møter og legger igjen og spiller ballen når han skal. Bra Henrik. Bra kamp!

Sander DeFlon: Jobber iherdig som alltid. Er uheldig ved at han ikke scoret i dag, men det kommer når du viser slike herlige løp foran mål som i dag. Kommer seg ofte inn i gode posisjoner foran mål, det tyder på god spilleforståelse. Bra kamp!

Trenerens kommentarer:
Jeg er kjempe fornøyd med måten vi spiller på. Vi gjør alle arbeidsoppgavene våre meget bra. Marius styrer spillet bra fra sin sweeper rolle og vi holder formasjonen godt i gjennom hele kampen. Det er bra av flere grunner. Det demmer opp for motstandernes muligheter til å score og det gir oss mer bredde i spillet vårt. Bra jobba alle sammen. Jeg er fornøyd med bane spillet vårt, vi prøver å unngå å ”dælje” ballen opp, enda kan vi bli bedre på dette. Vi har ofte bedre alternativer til å spille oss ut enn å klarere ballen over linja.

Alt i alt er jeg kjempe fornøyd med dere som var med i dag, fortsett å jobbe bra på trening.

Hilsen en trener som er meget fornøyd over alle spillerne sine i dag! Det er også kaptein Marius over sine lagkamerater.<<Tilbake


 • G2007
 • J2005
 • G2003
 • J2002
 • G2001
 • A-lag

ARKIV:

 • Gutt 2003
 • Gutt 2002
 • Gutt 2001
 • Jente 1999
 • Gutt 1999
 • Gutt 1998
 • Gutt 1997
 • Lillegutt/jente
 • Historikk fotballag
 • RÅVI Smågutt
 • FUTH Ilseng 96


 • Skirenn
 • Om ski


Resultat Ilsengløpet
Her finner du alle resultatene
2022
Resultater_ilsengløpet_2022

Nettsiden webscorer resultater Ilsengløpet 2022
www.webscorer.no
Les mer...

Resultat ski 2022
Skirenn 2022
Første skirenn var 11.01.21 med 54 deltagere. Kjempestart på sesongen
2022_02_22_resultatliste_ski.pdf


Les mer...

Bilder Ilseng IL
Les mer...Les mer...

Ilseng Idrettslag har fått ny bankforbindelse:

Les mer...

Stange Energi er hele Stanges kraftselskap. De støtter gode tiltak i Stange og Ilseng Idrettslag har fått kr 40.000 og vi takker for støtten.
Les mer...

Resultat terrengløp
Ilsengløpet. 2,2km-5,5km og 10km på Ilsengstiene 03.mai 2015
Her er resultatlista 2018
Resultater_ilsengløpet_2018
Ilsengløpet 03.05.15 83 deltagere
Les mer...

Ilseng.net er levert av Kroglund Media © 2006