54. Sander D
56. Jens
60. Sander D

Første omgang:
Vi kommer godt i gang fra start av og presser Ridabu i åpningsminuttene. Dagens første mål kommer etter 2minutterspill ved Ole, han og Sander viser gode relasjoner da de spiller ut Ridabu før ballen finner veien til nett maskene. Vi fortsetter å presse Ridabu, men vi kommer ikke til de opplagte målsjansene før Marcus blir spilt fri av Sander i det 7. minutt – alene med keeper gjør han ingen feil. Ilseng fortsetter presset og Marcus ruver i lufta på en herlig corner slått av Marit i det 9. minutt. Brødrene De Flon viser samspill da Sander spiller til Marcus som alene med keeper er like trygg som han var første gang. Etter scoringen lar vi Ridabu komme inn i kampen igjen. Det bølger mer frem og tilbake og vi skyter mye bom og Ridabu keeperen står fram som en av kampens profiler. Han var virkelig god! I det 20. minutt får Ridabu corner og de scorer på en meget godt slått corner. Kampen er nå veldig jevn, Ridabu er på høyde med oss i det meste utpå bana nå. Vi passerer 25. minutter da Gard ikke er helt med og Ridabu skorer på et skudd fra egen halvdel. Til pause står det 4-2 til Ilseng, men etter en kjempe start av Ilseng har vi gitt Ridabu en mulighet til å virkelig komme inn i kampen igjen.

Andre omgang:
I pausen snakka vi på at vi må ha trua på ferdighetene våre og at man ikke må spille på første bevegelsen hele tiden. Noen ganger kan det lønne seg å se et steg videre, det kan lønne seg å ta med ballen inn i nye rom eller gå forbi en mann for da har vi nye pasningsalternativer og muligheter. Variasjon er det beste for da blir vi ikke spillet vårt så gjennomskubart.
”Pep talken” viste seg å være effektiv, for i løpet av de 10. første minuttene av andre omgang har vi scoret 7 mål. Sivert startet showet i det 31 minutt da han drar seg inn i go’ posisjonen og lader stor slegga. Sander G viser herlig vinner vilje i åpningsminuttene da han i det 32. minutt skyter hardt utagbart for keeper. I samme minutt scorer Sivert nok en gang på et hardt skudd. I det 33. minutt får vi frispark på høyre side omtrent fra 14meter. Mads ”Ronaldo” utnytter en dårlig mur og setter ballen i nærmeste. I det 35. minutt skyter Sander G ballen i mål på volley etter retur fra Ridabus solide keeper. 37 minutter er spilt da Marius spiller fri Sander G som scorer. Minuttet etter er Sander der igjen og scorer alene med keeper. 44 minutter er spilt da Marcus heder ballen i mål på corner fra Ole. 48. minutter spilt da Marcus skyter og det er ”kalabalikk” inne i feltet før ballen går i mål. Etter 54. minutter viser Marit klasse da hun gjør forarbeidet da Sander De Flons rakett av et skudd går i mål. Jens scorer sitt første FUTH mål i det 56. minutt. I det 60. minutt avslutter vi kampen på en herlig måte da Sander De Flon skyter ballen i mål. Herlig mål og en kjempe avslutning på en fantastisk andre omgang!

SPILLER VURDERINGER:

Gard Sveum
Viser mye bra denne kampen og virker sikrere i rollen som keeper. Fortsatt en del å jobbe med, men fremgangen er formidabel. Synes du klarer deg bra når du er PÅ. Jobbe litt med å holde konsentrasjonen opp i kamp og trening så slipper du å slippe inn mål som i denne kampen. Alt i alt en bra kamp og viser stor framgang. Bra!

Mads Engen
Var nå bare utespiller. Som utespiller holder du ganske høyt nivå, spesielt i måten du leser spillet og i mottak/pasning/skudd, der er du god. Kan enda jobbe med å gjøre ting enklere noen ganger, så slipper du å gå deg fast. Bra kamp og du viser at du fungerer bra ute på banen. Pluss for herlig mål på frispark!

Marius Lund
Kaptein Lund gjør en ok kamp. Du har gode ferdigheter og er trygg med ball, du er også dyktig i måten du leser spillet på. Du var flinkere til å gå i når du så muligheten nå enn tidligere, men husk at en mellom ting er det beste. Du må vite at du når ballen først, ellers møter du spilleren tidlig så han ikke kommer forbi. Det du kan bli mye bedre på er å prate til de andre og styre dem litt. Synes du gjorde en grei kamp, men jeg har sett deg mye bedre enn i denne kampen (spesielt i hafslund cup). Kanskje du er mannen for de store anledningene.

Sander Grønnvold
Årsbeste offensivt. Der var du virkelig god. Gode bevegelser, pasninger og fantastiske avslutninger. Dette må du være fornøyd med! Defensivt var det mye rusk. Du var veldig mye ute av posisjon og det gjorde at midtsopper måtte ta mer ansvar. Det var for så vidt greit i dag, med tanke på motstanden, men mot bedre lag må du være flinkere til å tenke mer posisjons orientert. Synes du var virkelig god og du viste herlig vinnervilje.

Jens Kristoffersen
Scoret sitt første FUTH mål og klarte seg bra. Må si du viser at du har hatt stor fremgang etter at du ble tatt opp på laget. Du tenker lag foran deg selv og det er en fin egenskap. Viktig å få med seg de andre og kunne glede seg over andres prestasjoner. Du fikk også et velfortjent mål. Det du kan jobbe mer med er hvordan du beveger deg på bana, møte, bueløp og bevege deg inn i ledig rom, men det skal vi trene mer på så det skal vi nok bli bedre på. Bra jobba!

Marit Lund
Marit fikk noen oppgaver av meg som hun skulle jobbe med i andre omgang og de gjorde henne mye bedre. Ofte spiller du på den som roper først eller kommer på det første løpet. Det er vel å bra det, men det er det mest opplagte valget, ofte vil det være lurere å spille på det neste løpet eller den andre som roper eller ta med deg ballen inn i nytt rom der du kan spille videre/slå inn eller avslutte selv. Synes du gjør det bra og du er veldig jevn i prestasjonene og du drar nytte av din gode ballbehandling. Bra kamp. Pluss for at du tar med deg tips og bruker dem!

Sander De Flon
Sander må jeg si har blitt betydelig bedre i løpet av vinteren. Han gjør ting enkelt, det er vel å bra, men du har ofte bedre tid så du kan vende opp og utfordre motspillerne mer enn du gjør nå. Det blir det vi må jobbe videre med, for du skjønner en del fotball når du klarer å sette opp lagkameratene dine i gode posisjoner. Jeg må si du har hatt en kjempe framgang når det gjelder skudd/avslutning, nå føk ballen inn bak keeperen! Bra framgang Sander!

Ole Iversen
Ole, Ole, Ole! Du har et fantastisk touch på ballen og er ikke redd noe virker det som. Med brokket arm går du i taklinger og dueller, det viser moral. Du har et uhyre bra venstrebein og bør bruke det enda mer, nå hadde du flere fine forsøk og scora et mål. Det du kan bli bedre på er å kunne bruke høyre beinet mer, hvis du terper på å trene opp høyre beinet får du en stor fordel som fotballspiller. Synes du bare blir bedre og bedre og det er et bra tegn for sesongen. Bra kamp!

Sivert Dybvad
Har enorm fysikk til alderen og har ikke store problemene med å komme seg fram og vinne dueller. Han har et farlig venstre bein, men høyrebeinet er du mest glad i å stå på, hvis du trener mer med høyrebeinet kan du bli flere hakk bedre med en gang. Du jobber til det er stopp og gir alt, det varmer ett trener hjerte. Det du skal få jobbe med er det at du pådrar deg noen frispark for stygge taklinger, det må vi luke bort. Det er lov til å være tøff men ikke stygg i duellene. Synes du gjør en fin kamp selv om formen ikke er helt på topp om dagen. Bra!