Ilseng Idrettslag

 • Nyheter
 • Gammalt fra idrettslaget

 • Om idrettslaget
 • Styret
 • Vedtekter
 • Kontakt oss

 • Fotballbaner
 • Turstier

Været på IlsengStøtt Ilsengstiene/skiløyper
Vipps over et frivillig beløp og støtt vårt arbeid
til Ilseng Il, Ilsengstiene konto 740387
Les mer...

kart Ilsengstiene og skiløyper
Dobbelklikk for større kart


Les mer...<<Tilbake til Ilseng.net
Tap i sesongens første hjemmekamp.

av Anders Ødegård [08.05.08 23:28]
Utskriftsvennlig side

Etter tap i seriepremieren mot Ottestad skulle RÅVI reise kjerringa hjemme vårsola på eget gress i Åsbygda. Men slik gikk det desverre ikke. Men til tider var det tendens til bra spill.

Kveldens kamp mot Storhamar endte med ett litt bittert 2-5 tap hjemme på Åsbygda i vårsola. En slurvete start på kampen sendte Storhamar i en tidlig 0-1 ledelse etter bare 8 minutters spill. Men RÅVI hang ikke med leppa etter 0-1 scoringa, det virket mer som om det tente RÅVI enda mer. Og Thomas utlignet til 1-1 etter 13 minutters spill. Flott gjennomspill og Thomas var alene gjennom og var iskald i avslutningen…

Men etter den scoringa overtok Storhamar spillet, sakte men sikkert. Og de gikk fortjent opp til 1-2 bare 5 minutter etterpå. Tiden gikk og Storhamar bare fortsatte å kjøre på med sjanse på sjanse. RÅVI tapte viktige dueller på midten, og det ga Storhamar fine rom til kontringer. De satte inn både 1-3 (24 min.) , 1-4 (30 min.) og 1-5 på overtid i 1. omgang… På 3 av målene tapte RÅVI dueller på midtbanen og Storhamar kunne kontre ved hjelp av flankene.2. omgang EIDE RÅVI og Håkon Huse… Duellspillet satt som det skulle, gutta vant duellene langs bakken, men tapte hodeduellene. Og det var ikke ufortjent at Eilif satte inn redusering til 2-5 etter mye klabb og babb inne i feltet. Og det etter 11 minutter av 2. omgang. Storhamar kom etter hvert mer med, og spilte deg til ett par gode sjanser. Den ene sjansen kom etter en corner som ender opp hos en Storhamar spiller som skyter fra 10 meter og rett i ryggen til Edvind og ballen stryker stolpen og ut til corner. Den påfølgende corneren setter en Storhamarspiller inn ett hodestøt og sender ballen like til side for mål. Og det ender 5 meter.
RÅVI kom til ett par sjanser til. Blant annet ett skudd som Simen N. bommer på nesten åpent (!) mål som gikk like utenfor. Og det på retur etter at Thomas kjempet til seg ballen og skjøt rett på keeper. Og når også Einar misser en kjempe (!)- sjanse på corner, hvor han velger å forsøke å styre ballen med brystet og ikke hode(?)… Da ebber det bare ut i 2-5 til Storhamar.
Som også ble sluttresultatet…OPPSUMMERING:

Etter en litt treg start på kampen kom RÅVI mer med og utlignet til 1-1. Etter det tapte RÅVI både duellene langs bakken og luft.
2. omgang van RÅVI både 1-0 i resultat og duellene langs bakken. Men duellene langs lufta (Spesielt hodespillet) var like dårlig som i 1. omgang.

Det som må trenes på er spesielt;
• Hodeduellene
• Taklinger
• Støte ballfører høyere på banen
• ”Rygging” av forsvarsspillerne og ikke bare ”buse rett på”
• Starte 1. omganger like bra som dagens 2. omgang…

Spillervurderinger:

ALEKSANDER:
Kan ikke lastets for 4 av 5 Storhamarmål. På 1-4 målet burde Alexander stått lengre bak, da kunne han kanskje reddet det skuddet. Men bortsett fra det syns jeg Alex spilte en prikkfri kamp. Varte opp med en 4, 5 redninger. Og han hadde mange bra utspill fra 5 meteren…
Fortsett slik i samme spor.

STIAN:
En bra kamp i dag av Stian, spilte en bra kamp på midtbana, syns Stian valgte mange kloke pasninger, men enkelte av dem ble for svake og Storhamar fanget opp ballen. (Hadde ballene kommet fram hadde det vært bra pasninger). Men ingen er feilfrie… Hadde også mange fine løp. Og jobbet bra hjemover. Må også legge til at Stian bevege seg klokt uten ball.

DANIEL:
En grei kamp av Daniel i dag. Spilte solid som back og midtstopper. Mestret nok rollen bedre som back en midtstopper. Løp masse i dag, ble fort sliten, så kondisjonen er noe du kan jobbe mer med. Ellers virker Daniel sikker med ballen.

SIGURD:
Høyrekanten var Sigurd sin. Han forsøkte med mange helhjerta forsøk på å komme seg fri å legge inn. Hadde noen bra pasninger og innlegg. Men kunne til tider bli for ”feig” i duellene. Han er ikke alene om det. Ellers løp Sigurd mye i dag. Fin innsats.

SIMEN H. :
Simen kom inn på høyre flanke for Sigurd og viste seg i en god figur. Han satte inn skuldra i taklinger og vant ofte ballen. Spilte flere trygge støttepasninger, noe som er bedre enn å bare sende ballen framover og kanskje treffe motstander. Bra kamp i dag.

OSKAR:
Ja da Oskar kom inn for Henrik på høyre backplass gjorde Oskar en KJEMPE kamp. Var sammen med Håkon banens gigant. Spilte trygt og bunnsolid. Klarerte ballene på mesterlige måter. Og når Oskar var hardt presset spilte han bare ballen utover til innkast. Hadde også mange kloke pasningsvalg. P.S. Ikke noe minus på deg i dag. Stå på videre i samme spor…

HÅKON:
Håkon spilte 2. omgangen med hjerte utenfor drakta. Vant dueller, spilte kloke pasninger. Hadde mange fine dødballer. En rett og slett prikkfri 2. omgang. Men hvor var du i 1. omgang? Det er noe du skal tenke på til neste kamp. ;)

HENRIK:
Starter med minus, hadde ikke en altfor god dag i dag. Spilte bedre mot Vang, og har mer å gå på, MEN… Henrik viste mange gode kvaliteter i dag også. Viser hvor flink han er til å stoppe spillet. Henrik var i dag også meget dyktig i klareringspillet sitt. Og kom på mange bra løp framover på overlapp…

SIMEN N:
Lille Simen hadde en god dag i dag. Bør bli tøffere i duellspillet, noe som også kom etter hvert i kampen. Klarerte mange bra baller i dag. Både oppover i banen og til innkast. Kom på mage løp framover. Hadde også en kjempemulighet mot slutten av 2. omgang. Men greide på en eller anna måte å misse. De setter du neste gang… ;)

BJØRN ANDRE:
Bjørn Andre kom inn på venstreback for Simen N. midtveis i 1. omgang. Spilte en bra kamp. Kan bli tryggere med ball, å ikke sentre pasninger uten adresse. Men bortsett fra der spilte Bjørn Andre en bra kamp. Hadde ikke så altfor masse å gjøre. Men stoppet spillet når det var behov.

ANDREAS:
Den gøyale sprettballen Andreas er den eneste på RÅVI som kaster seg ned i taklinger og dueller. Vinner mange av de duellene, men kan i enkelte tilfeller bomme totalt på taklingene. Men så lenge du vinner taklingene er vi fornøyde.

THOMAS:
Scorer på bestillinger. Viser at han har gode hodeferdigheter og stusser mange fine baller opp mot spissmakkerne. Han har også ett voldsomt rykk som til tider kan minne om Henry på Barca… Kan av og til forøke og skyte flere baller. Kommer ofte til skuddmuligheter men velger å passe i stedet for.

MARIUS:
Marius viste godt engasjement og vilje pluss tæl. Forsøker å stoppe spillet ofte. Mange ganger lykkes han, andre ganger misslykkes han. Men heldigvis lykkes han mere. Ellers blir Marius litt liten i duellene. Men hva hjelper det når han spiller så klokt som han gjør???

EILIF:
Eilif hadde en bedre kamp mot Vang og Ottestad enn i dag. Men han vet selv at han ikke spilte sitt beste. Men mye av det han gjorde i dag var veldig bra. Eilif kjempet ofte til seg ballen mange ganger. Forsøkte seg også på noen stusser som han stussa riktig. Kom seg også til scorings sjanser og var flink på 2-5 scoringa. Fortsett å lukte på smarte rom som du skaffet deg mor Storhamar.

EDVIND:
Eddie spilte en bra kamp i kveld, viste solid innsats og stoppet ballen ofte. Kan i overkant ruse for masse inn i angriperne til motstanderne. Men det kan forbedres ved å rygge mer. Ellers hadde Edvind ett par gode hodestøt, og viste ro og selvbeherskelse. Reddet også ett skudd på 5 meters distanse.

EINAR:
Da Einar kastet inn håndkle i oppvarminga og benket seg selv, da ble vi reddet. Men de siste minuttene Einar prøvde seg med det vonde kneet, spilte han trygt og godt. Hadde også en kjempesjanse han brente. Slo flere baller til innkast og cornere i rein trygghet.


<<Tilbake


 • G2007
 • J2005
 • G2003
 • J2002
 • G2001
 • A-lag

ARKIV:

 • Gutt 2003
 • Gutt 2002
 • Gutt 2001
 • Jente 1999
 • Gutt 1999
 • Gutt 1998
 • Gutt 1997
 • Lillegutt/jente
 • Historikk fotballag
 • RÅVI Smågutt
 • FUTH Ilseng 96


 • Skirenn
 • Om ski


Resultat Ilsengløpet
Her finner du alle resultatene
2022
Resultater_ilsengløpet_2022

Nettsiden webscorer resultater Ilsengløpet 2022
www.webscorer.no
Les mer...

Resultat ski 2022
Skirenn 2022
Første skirenn var 11.01.21 med 54 deltagere. Kjempestart på sesongen
2022_02_22_resultatliste_ski.pdf


Les mer...

Bilder Ilseng IL
Les mer...Les mer...

Ilseng Idrettslag har fått ny bankforbindelse:

Les mer...

Stange Energi er hele Stanges kraftselskap. De støtter gode tiltak i Stange og Ilseng Idrettslag har fått kr 40.000 og vi takker for støtten.
Les mer...

Resultat terrengløp
Ilsengløpet. 2,2km-5,5km og 10km på Ilsengstiene 03.mai 2015
Her er resultatlista 2018
Resultater_ilsengløpet_2018
Ilsengløpet 03.05.15 83 deltagere
Les mer...

Ilseng.net er levert av Kroglund Media © 2006