<<Tilbake til Ilseng.net

Årets første seier!!!!

av Martin Øverbø [05.09.07 11:13]
Utskriftsvennlig side

Ilseng har hittil i min tid som trener vært et veldig positivt lag, vi har stort sett tapt kampene våre, men spillerne har vært fornøyde med prestasjonene de har gjort. I går kveld kom enedlig seieren som vi har ventet så lenge på og den fortjener alle gutta og Maren noe utrolig. Gratulerer med en kjempe kamp!

Ilseng IL – Ridabu 2 4-1 (2-0)

Mål: Marcus DeFlon 2, Eilif Hardtvedt 2
Kort: ingen
Dommer: Kim Andre Østhagen

Laget:
Petter Nyborg – Simen Nyhus, Einar Fossen, Edvind Fossberget, Erlend Østberg – Emil Olsen, Maren M. Botten, Mads Engen, Marcus DeFlon – Sander Grønnvold, Eilif Hardtvedt.
Ørjan Røhne, Sivert Dybvad og Knut Even Dufseth var også med.

Referat:
Kampen begynte som vanlig med full fart og sjanser i begge ender fra start av. Ridabu hadde den største sjansen i åpningsminuttene, men Petter Nyborg reddet meget bra. Ilseng tok mer over spillet etter hvert og begynte å komme nærmere mål. 11 minutter var spilt da Marcus deFlon blir nydelig spilt igjennom og alene med keeper setter han ballen kaldt i målet forbi keeperen til Ridabu. 1-0! 3minutter etter var Marcus på ferde igjen, nok en gang spilt igjennom og nok en gang like kald! 2-0! Nå er det Ilseng som styrer kampen. Elif Hardtvedt har et par gode muligheter, men den som hadde den største var Ørjan Røhne son nydelig kom seg alene med keeper men Ridabu keeperen reddet skuddet hans meget bra. Pasue!

2.omgang. 43 minutter er spilt da Simen Nyhus tar ulovlige midler i bruk og dytter en Ridabuspiller inne i 16meteren og dommeren dømmer straffe! Ridabu satte staffen sikkert i hjørnet, men Petter var ikke langt unna å ta den. 2-1. Nå tok Ridabu mer over, men vi kom tilbake. I det 61. spilleminutt blir Eilif Hardtvedt spilt igjennom alene med keeper. Eilif løper ifra forsvarerne og skal til å sette ballen forbi keeper, ballen treffer keeper men på returen er han sikker som Solskjær i sine glansdager! 3-1. I sistespilleminutt er Eilif nok en gang på farten, han skyter fra 16meteren og ballen smetter inn ved stolperoten! 4-1.

Årets første seier for Ilseng er en typisk lag seier! De jobbet for hverandre og hadde det moro på bana, meget bra. Vi styrte store deler av kampen og ga alt vi hadde av krefter og vant fortjent. Gratulerer med årets første seier hilsen en meget stolt trener Martin Øverbø.