Sangkveld i Romedal Kapell
Sangkveld i Romedal Kapell

av Hans Kroglund [26.11.07 17:31]



I Romedal kapell arrangerer menigheten sangkvelder og inviterer en gjest til å velge ut kveldens program: Denne søndagen var det Kirsti Kværneng sin tur og kvelden ble helt og fullt hennes.


Over Con Moto med Kirsti i midten.

Reidar Bråthen er leder i Stange kirkelige fellesråd og ønsket alle velkommen.


Kirsti har vært med i Romedal menighet i mange år og startet koret Con Moto, et kor for bygdas damer. De har fått ny dirigent i år, Paula Bjertnes som for tiden studerer på Lærerhøgskolen på Hamar. Ny var også kveldens pianist Anne Helga Gaustad.

Kirsti og Anne Helga


Temaet hennes var ”en innflytter velger sanger”. Hun fortalte om hvor fint det er i det åpne landskapet her i Romedal. Når hun var ute på tur ble veier og stier oppkalt etter navn på musikkstykker som vi nå fikk ta del i, avbrudt med allsang eller bare Con Moto som sang. Hun hadde til vår store overraskelse fått med seg Solveig Lagos Andersen som sang a cappella ”Ved Rondane”, no ser eg atter slike fjell og daler.

Det vanket gode ord og blomster til Kirsti, mange takket henne etterpå for alle gode år her i Romedal. Men veien til Hamar i hennes nye leilighet er jo ikke lang. Det ble hennes kveld, og hun satte pris på at kapellet var så godt som fullt.