Fotball + Gutter = Sant
Fotball + Gutter = Sant

av Hans Kroglund [22.05.08 22:23]



Onsdag 21 mai var det julekveld og 17.mai for fotballinteresserte gutter. Mellom 35 og 40 fotballfrelste og noen sosialt interesserte sjeler storkoste seg da de møttes på Ilseng Samfunnshus Cafe for å se årets mesterligakamp på Cafeen sin nye 50” TV skjerm.

I Moskva møttes Manchester United og Chelsea til mestermøte. Og for en kamp det ble! ManU var best i 1. omgang og deretter ble det mye fortvilede sjeler på Cafeen da Chelsea tok over kampen i 2 omgang.
Her ser vi 1 av Chelsea sine 2 stolpeskudd i andre omgang.


1-1 etter ordinær tid, det samme etter 2x15 ekstraomganger, dermed ble det straffekonk. ManU ble der liggende under 4-3 etter straffemiss av selveste Ronaldo. Jim Arne Olsen er minst like fortvilet som målscoreren fra første omgang.


Det så stygt ut for ManU tilhengerne, men alt er mulig, spesielt i straffesparkkonkurranse og etter 2 bom fra Chelsea kunne jubelen slippes løs for ManU tilhegerene.



Som vertskap kunne John og Kristin juble hele kvelden for oppmøte. I tillegg kunne de ikke få fullrost denne flotte guttegjengen som oppførte seg eksemplarisk.