Aktive pensjonister
Aktive pensjonister

av Hans Kroglund [26.05.08 22:11]



Ilseng Pensjonistforening er en aktiv og høyst oppegående forening. Oskar Petersen leder foreningen med stø hånd og stort engasjement. Siste torsdag i hver måned er det medlemsmøte på Ilseng Samfunnshus. Men det står mer på programmet.

Trim hver tirsdag
Ilseng Samfunnshus kl. 11 er det trim med hyggelig samvær på Ilseng Cafe etterpå.

Eldretreff med bingo annenhver onsdag
Hver har med seg premie og bingoen holder på til det er tomt med premier. Inntekten ca. kr 300 går til en felles busstur til Charlottenberg i okt/nov. Har du ikke hvert med på bingo, må du betale en 100 lapp.

7 juni 2008 Singin in the Rain
Årets teatertur går til Oslo og det populære musikalen "Singin in the Rain"
Sverres Buss kjører fra Ilseng kl 09.30 og alle billetten er borte, 42 stk i alt.
Det blir stopp på Mortens kro på Gjelleråsen begge veier.

Sommertur til Vermland og Østergotland 19-22 juni 2008
Løten Pensjonistforening har hatt problemer med å reise på "langtur", men sammen med Ilseng blir det sving på sakene. 52 stk fra Ilseng og Løten reiser med Eurobuss på en 4 dagers tur for kr 3960 der alt er dekket, mat inngangbilletter osv.

Ilseng.net ønsker GOD TUR!


Datakurs på Breidablikk skole
10 stk pensjonister fikk bruke Breidablikk skole sine datamaskiner til å lære mer data og internett. Datalærer var selveste "gamle rektoren" i mange år, Finn Åge Løvlien. Han er forøvig kasserer sentralt i pensjonistforeningen og reiser nå rundt som datalærer i hele fylket.

Her er det en utfordring til Ilsengs yngre garde, de kan vel også lære bort noe?

Ilseng.net takker Oskar for info og det er vel på tide de får seg en hjemmeside slik at de kan vise frem hvor flinke og aktive de er.
Lykke til.