Toppsyklist bor på Ilseng!
Toppsyklist bor på Ilseng!

av Hans Kroglund [01.09.08 21:41]



Hedmarks beste syklist bor på Ilseng, men kommer fra Brummundal og sykler naturligvis for dem. Han ble nr 18 i eliteklassen og tiden ble 2.44.25 i lørdagens birkebeinerritt. Hvem er nå dette?

Han var norgesmester i landeveisritt som junior, la så sykkelen på hylla. Årene gikk og kiloene kom, og 34 år gammel måtte noe gjøres. Han fant frem sykkelen igjen i 2003 og trente bort 45 kg på 9 måneder. I dag er han toppsyklist og sykler for Helium og Brummundal Sykkelklubb. Alle sportsinteresserte vet at navnet er Karl Erik Nordengen.
Sjekk Hard Rocx sitt sykkelteam som heter
http://www.teamhelium.no

Han er ikke alene som bor på Ilseng og sykler birken. Her prøver vi oss på en oversikt. Den er helt sikkert ikke komplett, det er bare å ta kontakt med Ilseng.net om noen er uteglemt.
Mange sykler for firmaet eller andre klubber osv.
Sjekk resultater på denne adressen
http://www.birkebeiner.no

Kjell Erik Kristiansen, Ilseng Il
Per Erik Paulsen, Ilseng Il
Bjørge Kristoffersen, Ilseng Il
Hans Kroglund, Ilseng Il (fredagsbirken)

Bjørn Erik Grønvold, COOP
Henning Olsen, Brumundal Sykkelklubb
Karl Erik Nordengen, Brumundal Sykkelklubb
Jonny Johansen, Jømna Heradsbygda
Morten Paulsen, Ottestad sykkelklubb

Artikkelforfatteren debuterte i historiens første fredagsbirken. Været var strålende og turen gikk greit, selv med dønn stive lår, så er vel det likt for alle uansett hvilken slutt tid det blir. Etter mål kom avisen GD på Lillehammer og lurte på hvordan turen var. Sjekk resultatet her.

http://www.gd.no/sportarticle3752592.ece?token=&start=17&serie=0