Moro på eldredagen 2008
Moro på eldredagen 2008

av Hans Kroglund [02.10.08 07:32]



300 pensjonister storkoste seg med mat og mye god underholdning. Det var særlig Odd Aspeli som fikk satt lattermusklene igang. Med sin lune humor og gode historier hadde han publikum i sine hender.

Her ser vi gammelordføreren i fra Vang og Hamar

Leder i Ilseng Pensjonistforening, Oskar Petersen ønsket alle velkomne. Han ledet det hele med stø hånd og dirigerte det tette programmet på en flott måte.

Fullt hus

Å servere 300 karbondesmørbrød, er en liten utfordring. Ilseng Cafe hadde lagt alt til rette og med pensjonistenees hjelp gikk dette unda i en fei.

Etter maten var det loddsalg, det var ikke få lodd som ble solgt, kanskje for kr 15.000?

Kvelden hadde mye underholdning, her er det Tangen blanede kor som synger og spiller.


Åsspretten var neste underholder. Dama med microfonen hadde flere oppgaver denne kvelden, hun var også ansvarlig for organiseringen av matenserveringen.


Det ble mange bløtkaker og mange kaffekanner som skulle deles ut


Ordfører Niels Røhne redgjorde for Stange Kommune situasjon. Han kunne si at Stange ville ha full brnehagedekning i 2009. Andre viktige satsinger var skole og selvsagt eldre og pleie og omsorg. Ordføreren er flink å snakke for seg uten manus og han så som Oddvar Nordli pleide å si. "Jeg har ikke noe manus, men det er lov å tenke høyt."
Senere på kvelden tok han frem gitaren og spilte

Oskar takket Odd for frammøte og underholdningen. Ettersom han var fra en annen kommune, vanket det blomster på ham.

Kveldens lydmann Tommy Hagen fikk seg en overraskelse da han måtte ordre med mic. til en 10-12 stk, han hadde undervurdert pensjonistene!! Men utstyret ble fremskaffet og lyden var flott.
>
Et flott arrangement som Åsbygda og Ilseng kan vare fornyd med.