Du store væla, sett fra Gat'n 2008
Du store væla, sett fra Gat'n 2008

av Hans Kroglund [02.11.08 17:24]



Kvennstugurevyen 2008 er absolutt et besøk verdt i år også. Små og store hendelser lokalt og nasjonalt, blir behandlet og gjort om til forståelige revystykker. Selv om du ikke er fra Vallset, så er det mulig å ha glede av dette.

Og skulle du ikke skjønne alt, er atmosfæren, skuespillerne, musikken, lyset og lyden så flott at det er bare å kose seg.
På Kolomoen står det endel statuer langs vegen, her ble de gjenskapt helt naturtro. Her er det Magnhild Lersveen som poserer.


Even Engen startet det hele, her i en rolig rolle for en gangs skyld der han forteller om smått og stort


Vi fra Ilseng savnet Odd Arild Mygland som skuespiller, han har skrevet tekster i år, men har egentlig ingen rolle. Men han klarte ikke bare være i kullissene, her kom han inn og snakket som polsk arbeider. De som var på premieren fredag gikk glipp av denne scenen, den ble laget på premierefesten fredag kveld.

Hu Dagmar måtte bare komme innom en tur, det blir jo et nytt stykke til sommeren de har kalt Rakariva, så dette var kanskje siste sjans?


Spådama og stortingspolitiker Khan måtte bare bli et nummer.




En enorm innsats ligger bak for å få dette til ideer, skrive tekster, lage kostymer, øve, øve. Men det er ikke sikkert alle må øve like mye, det ser ut som noen bare er seg selv og da går det muligens noe lettere?

Det er bare å ta en tur til Vallset Samfunnshus, revyen har flere nummere enn det som er omtalt her. Spilles til og med onsdag 5.11.08.
Tidspunkter, se arr. kalender.