Ilsenggutter: Hamar- Gävle på 4 dager i Crazyride
Ilsenggutter: Hamar- Gävle på 4 dager i Crazyride

av Hans Kroglund [23.08.06 18:20]



Her ser vi Herman Hørsand og André Kroglund som gikk opptil 16 mil på rulleski/skøyter på en dag, sammen med 5 andre gutter i "Frispor".



Herman er med i "Frispor" som er organisert under Anders Hovde i Hamar Skiklubb. André er mer "hobbyløper" og går for Vang, og var gjestedeltager for å se om det gikk å lage en repotasje ut av det. Følg med i lokalpressen.

Disse guttene har gått skirenn på Ilseng til ca 15 års alderen. Herman har vært med på ekstremturer før, men dette var første gang for André. Han var med på alt, utenom rulleskøyte-etappene første og tredje dag.

Herman har mange flotte resultater å vise til som en 47 plass i Vasaloppet, det står det respekt av. Han går Birkebeineren på ca. 3 timer.

André klarte Birkebeinermerket sist vinter og jammen hoppa han ikke i Holmekollen også som "hobbyhopper". Han har lagt hoppskia på hylla for noen år siden , men manglet det å hoppe i Kollen. Sterkt gjort.

Gävle er like nord for Stockholm, så siste kvelden bar det inn til Stockholm til en bedre middag og ryktende sier at var var igjen noen krefter.

Andre deltagere Tommy Åsen (onkel Steinar bor på Ilseng), Knut Einar Nordhagen, Arne Østvold, Emil Søbak Gundersen og Morten Sætha.
Som leder var Anders Hovde og Rune Strand med.