Ga konsert før USA-studier!
Ga konsert før USA-studier!

av Hans Kroglund [28.12.08 09:29]



Skumle Barduner inviterte til gratis avskjedskonsert på Ilseng Idrettslags klubbhus 2.dag jul. Tor Joachim Bjørnstad, et av bandets medlemmer fra Romedal reiser nå i romjulen til USA for å studere kiropraktikk. 60-70 stk fikk seg en hyggelig overraskelse.

Bandet består for tiden av fra venstre Håvard Kroglund (bass) André Kroglund (trommer), Tor Joachim Bjørnstad (sang/gitar).

Bandet hadde tatt på seg spanderbuksene og betalte klubbhusleie og endel utgifter til lys og lyd selv. Det var bare å møte opp. Og folk møtte opp fra Oslo, Solør, Vang, Stange, Vallset, Romedal, Ottestad, Hamar og Ilseng. Ikke så mange har hørt dette bandet live og fikk seg en positiv overraskelse. Det svingte bra fra første låt, og publikum sang med. Tor Joachim var strålende fornøyd da publikum kunne teksten på den selvlagde låta ”Romevalley Badass”.

Tor Joachim reiser til Davenport i Iowa. Der har han en kamerat fra Ottestad, Preben Haugen, som også har studert kiropraktikk der i et år nå. Vanligvis er studietiden 5 år, Tor Joachim satser på et komprimert studie over 4 år.

Det betyr kortere ferier og mindre tid til å reise hjem. Da får han ta med seg den gode konsertopplevelsen fra Ilseng klubbhus, sette på videospilleren drømme seg tilbake. Men kjenner vi ham rett, vil han utnytte de mulighetene USA byr på før han kommer hjem etter studiene.

I sommer spilte bandet inn video som ligger ute på www.youtube.com. Husk å se videoen i ”watch in high quality” (like under bildet av videoen når du har kommet deg på youtube)

Skumle barduner - Romevalley Badass musikkvideo

Ved linken nedenfor er det ikke mulig å se på video med høy kvalitet