Friluftsliv på Breidablikk i uke 36
Friluftsliv på Breidablikk i uke 36

av Hans Kroglund [01.09.06 22:40]



Friluftslivets uke markeres over hele landet i uke 36, og i denne forbindelsen vil vi på Breidablikk gi elevene våre en annerledes skoleuke, sier rektor Per Stai til Ilseng.net


Ilseng.net har fått epost fra rektoren og gjør oss oppmerksom på at uke 36 er spesiell.

Han skriver følgende:
Vi vil ha forskjellige aktiviteter for alle hver dag fra tirsdag til fredag.
I denne perioden har vi følgende aktiviteter:
Gapahuken
Vi går til gapahuken hvor vi lager suppe på stormkjøkkenet, lærer riktig bruk av kniv, lager kullstifter og vi tenner grillen. På veien inn plukker vi blåbær som vi senere skal lage syltetøy av.

Lavvo
Vi er så heldige at vi har en egen lavvo på skolen. Den vil vi benytte hver dag denne uken. Elevene skal få være med å sette den opp og ta den ned. I lavvoen spiser vi nista vår og vi lærer litt om førstehjelp. I tillegg skal de eldste få prøve klatresele.

Tur til Gåsbu
På fredag så avslutter vi uka med en felles tur for hele skolen til Gåsbu. Der har vi lagt opp til forskjellige aktiviteter for elevene.
Blant annet vil det bli et orienteringsopplegg for 6.- og 7.trinn,naturstien for yngste med faddere, vi skal innom utkikstårnet, etc
Vi skal rett og slett kose oss ute i naturen, uansett vær og vind.

Hvis det skulle være noen foreldre/foresatte som har lyst til å bli med, så har vi 10 – 12 ledige plasser i bussen. Første mann/kvinne til mølla. . . .


Med hilsen

Per Stai
Rektor

Her et stemningsbilde fra skolen en ettermiddag.