Lionskalendere for 2010
Lionskalendere for 2010

av Hans Kroglund [03.12.09 19:05]



Da desember kommer er Lions Romedal klare med sin kalender for neste år 2010. På den ene siden er det bilder fra Romedal på den andre siden Stange. Her ett av årets bilder, 6 klasse i 1939 på Breidablikk skole.

Ilseng.net har fått denne eposten fra Christian Røhne i Lions Romedal 5.12.09

Lionskalenderen selges nå!
Lionskalenderen med lokalhistoriske bilder selges nå, og på Ilseng vil lionsmedlemmer starte salget førstkommende søndag ettermiddag. Hvis det er kalendere igjen etter at lionsmedlemmene ha kjørt sine ruter i Romedal, Vallset og Åsbygda, vil det bli kalendere å få kjøpt i butikken på Ilseng.( I fjor ble det helt tomt – det var folk på venteliste)! Kalenderen har som vanlig lokalhistoriske bilder fra hele kommunen, og det som er spesielt med denne kalenderen, er at den har 24 bilder, 12 fra Romedal og 12 fra Stange.

Overskuddet blir i sin helhet brukt til gode formål - mest i bygda til unge og eldre, men også til gode prosjekter nasjonalt og internasjonalt. Lions er kåret til den beste verdensorganisasjonen når det gjelder å få pengene til å gå til prosjektene – nesten uten ”svinn”! Denne kalenderen er nr. 11 i rekken, og det er mange som har tatt vare på alle kalenderne – den er blitt et samleobjekt!
Det finnes et lite lager av de fleste kalendere av tidligere utgaver, og det kan ved henvendelse til et lionsmedlem være mulig å få kjøpt en - også av disse!

De fleste av de bildene som er i kalenderen, har vi fått låne av folk i bygda, og vi vil oppfordre de som kan ha aktuelle bilder å låne bort (de blir kun avfotografert) – til å ta kontakt med et lionsmedlem – medlemsliste finnes på ilseng.net

Da håper vi at salget på Ilseng går bra også i år – og husk at kalenderen er mye brukt som presang til utflyttede fra kommunen!

Hilsen

Christian Røhne

Tlf. 62 58 34 45
Mobil 917 40 544

Klikk er for større bilde.
6 klasse Breidablikk 1939