Supert på Gjøvik sida!
Supert på Gjøvik sida!

av Hans Kroglund [08.12.10 19:28]



Det er ikke så ofte vi er innom Gjøvik. Det blir mest lokaliseringsdebatt om de 3 mjøsbyene. Nå ble ilseng.net invitert av Hreidar Berget til konsert med koret Good Gospel i Gjøvik Kirke. Det ble litt av en tirsdagskveld i en fullsatt kirke.

Anne Grethe Vangli.

75 sangere, de fleste fra Gjøviktraktene, men også noen fra Hamarsida, deriblandt Anne Grethe og Hreidar. De vartet opp med variert program sammen med musikere og gjesteartist Knut Arne Sørum. Det var en særlig opplagt dirigent Odd Jakobsen som ledet koret. Han hadde en energi og trygghet som smittet over på koret.

Det hele startet med trompetsolo av "Glade Jul". Da kom høytidsstemningen inn i kirkerommet med en gang. Så kom julesanger, gospelmusikk, egne solister og gjetseartist Knut Anders Sørum i skjønn forening. Knut Arne satte seg ned ved pianoet og spilte fra sin siste plate "En skulle vøri 4 år i romjula". Enkelt og flott, det satte til og med noen kormedlemmer ut for et øyeblikk.

Kvelden ble ekstra hyggelig da Ilseng.net ble tatt imot med en reservert plakat der det sto "Presse Ilseng.net". Det syntes vi var veldig moro.

Her en noen utvalgte bilder fra kvelden
2010 des 07 Good Gospel Gjøvik kirke (Album 1009)