Full fart hos Ilseng Pensjonistene
Full fart hos Ilseng Pensjonistene

av Hans Kroglund [16.10.06 18:42]



Siste torsdag i hver måned møtes Ilsengpensjonistene på samfunnshuset. Mellom 55 og 60 stk fyller opp lillesalen til hyggelig samvær og underholdning.


Leder Oscar Pedersen ønsker alle velkommen og har en saksliste som gjennomgåes. Ilseng.net kom på slutten av møtet. Det fortelles historier og alle hygger seg.
Under eventuelt ble det tatt opp at dagsturene ikke måtte være for lange.
Det er også et ønske på møtene å finne noen nye å sitte sammen med, ikke bare sitte ved dem man kjenner aller best.
Leder Oscar spør de fremmøtte om møtene bør være annerledes. De har hatt spørreundersøkelse om hvordan møtene bør holdes. Responsen tyder på at de stort sett er fornøyd og de hygger seg, noe det store fremmøte tyder på.

Denne torsdagskvelden var det underholdning med trekkspill av Kjell Søby.


Kjell er mye brukt også av andre på Ilseng. Innimellom allsang ble det servert historier i fleng, det setter de pris på.


Etter 1,5 time var det tid for kaffe, rundstykke og kake servert av kafeen på Samfunnshuset. Praten går livlig rundt bordene


Det selges lodd og "omsetningen" er på nærmere kr 2000. Det er damene Bjørg Vestgård og Astrid Melby fornøyd med.

I tillegg til medlemsmøte har foreningen ”Eldretreffen” annenhver onsdag fra kl. 11.00 til 13.00. De synger fra eget sanghefte laget spesielt for pensjonister og spiller bingo.

På Breidablikk møtes de som ønsker å trimme hver tirsdag kl 10.00-11.00. Ofte møter det 20 stk for å beholde helsa og formen.

Foreningen fyller helt klart et stort behov og antall eldre øker. De får komme seg på ” Internettkurs for seniorer”, og få seg hjemmeside under ilseng.net, så de for presentert seg mer…
Ilseng pensjonistforening er også tilnnyttet Nærmiljøsentralen for Romedal og Vallset.