Rolv Bråthens Kontoret åpnet
Rolv Bråthens Kontoret åpnet

av Hans Kroglund [05.11.12 15:35]



Ilsengs viktigste etabering i den siste tiden, er Rolv Bråthens "Kontoret" på Ilseng Samfunnshus. Der han vil yte hjelp, rådgivning, service til Ilsengs befolkining, helt gratis. Han tilhører en stor resussgruppe, AFP pensjonister. Noen legger seg da på en solstrand i Spania, mens andre stiller seg til disposisjon til andre. Flott gjort.

Rolv Bråthen på "Kontoret" i dobbel forstand.
Han disponerer 55m2 på Samfunnshuset og har fra idag 5.11.12 åpent hver dag fra10-14 og hver torsdag kveld 18-20. Han vi hjelpe privatpersoner, lag og foreninger med søknader, kopiering, regnskap og internett bl.annet.

Rolv har en solid praksis med blant annet:
- 11 år i politiet
- 8 år som personalsjef i Moelven
- 22 år i Norsk Tipping
- Verv i lag og forreninger som Ilseng Samfunnshus, Ilseng IL, Stange Håndballklubb, Fritid På Hjul og Norsk Caravanklubb.
I tillegg oppdatterer han internettsider og han er en ivrig blogger. Det betyr da at han har erfaring fra de nye sosiale medier og kan også hjelpe til der.

Ilseng.net ønsker Kontoret lykke til med arbeidet fremover.

www.ilseng.net vil få hjelp av Rolv og allerede den 14.11 har vi sammen invitert lag og foreninger som har hjemmesider på ilseng.net til et felles møte om internett og kommunikasjon.

Følg Rolv Bråthen sin blogg her www.blogg

På høyre side på Ilseng.net ligger denne nyheten ilseng.net/?nid=145




Flott HA repotasje 22.11.12 om Kontoret