Rimelige byggeklare tomter på Ilseng
Rimelige byggeklare tomter på Ilseng

av Hans Kroglund [08.09.14 17:22]



Harald Husom har tre stk byggeklare tomter til kun kr 300.000 i Villavegen på Ilseng til salgs. Tomtene har fibertilkobling for bredbånd, VA og vei ferdig ved tomtegrensen. De som kjøper tomt kan selv velge firma og hustype, bygge enebolig eller to-mannsbolig. Er det noen som vil ha en halvpart av en tomannsbolig, så vil Harald Husom sørge for at bygging settes igang.

Innkjøring fra Villavegen. Et hus er ferdig, to tomter er til venstre og en tomter bak det hvite huset med rød takstein.
Tomtene er på ca 1 mål, ligger sentralt til på Ilseng med barnehage, skole, butikk, samfunnshus, idrettslag og fine turmuligheter i Ilsengmarka og Ilsengstiene. De fire nye tomtene har allerede fått egen lekeplass

Er et noen som vil kjøpe alle 3 tomtene og utvikle området, så er Harald også åpen for dette.

Ved to-mannsboliger vil tomtekostnaden halveres og er noen interessert i den ene halvdelen, så vil Harald selv selge den andre halvdelen.
Det er ikke så mange ferdige tomter uten binding ute på markedet. De fleste er bundet til en utbygger med en bestemt hustype. Her kan velge hvilken løsning du selv måtte ønske. Det finnes forsatt "bygdesnekkere" som setter opp hus fra "grunnen". Det vil være noe rimeligere enn ferdighus også.

Se annonse på Finn
www.finn.no/villavegen

Hvor på kartet er Villavegen 72C, 2344 ILseng?
www.finn.no/kart