Romedal Kirke: Stange Bygdens MF 20 år
Romedal Kirke: Stange Bygdens MF 20 år

av Hans Kroglund [20.12.14 22:44]



Stangebygdens Musikk Forening hadde sin tradisjonelle førjulskonsert fredag 19.12 kl. 22 med gjesteartister. Ola Dahl kunne fortelle at det var 20 år siden det startet, dette ble da den 21. konserten på rad. Det var i år noen plasser ledige i kirken, det skyldtes nok at Norges håndballjenter sikret seg finaleplass i håndball EM.

Kirken var fint lyssatt med dempet belysning for å lage den rette stemningen. Ilseng.net tok likevel sjansen på videoopptak av konserten. Det ble noe mørkt der solistene sto og fremførte sangene.

Ola Dahl var kveldens konferansier, han har vært med på alle konsertene så han var et naturlig valg. Han fortalte om alle gjesteartistene og melodiene. Gjestene var Con Moto som stilte med 12 damer fra nærområdet og Tone Østli som dirigent, Olav Slagsvold på saksofon, Tone Østli, Jon Konrad Strøm og Morten Midtlien. Gørild Mostue spilte flygelhorn som solist og sogneprest Vemund Koren leste juleevangeliet.
Kvelden ble avsluttet som vanlig med "Deilig er jorden" som allsang.

Dere kan se hele konserten her unntatt nr 11 "Stardust". Lyden ble ikke bra slik at det opptaket med Gøril Mostue er utelatt.

Her er videoklippene. Flash må være installert for å få spilt av videoklippene.