Ilsenggutt i Renabakken
Ilsenggutt i Renabakken

av Hans Kroglund [10.02.07 20:26]



Håvard Kroglund som nå går for Vang SF ble nr 8 kombinert sprint i 120m bakken på Rena. Starten ble utsatt en time det var -25,5 gr. C denne lørsdags morgen. Tempraturen steg noe utover dagen, men direkte varmt i bakken ble det ikke selv om været var fint. Renabakken ligger i skyggen på denne tiden av året.

Renabakken ligger flott til der Renaelva møter Glomma. Renaelva fryser ikke til, den blir varmet opp av kraftverket litt lenger opp i elva. Det gjør at det damper fra elva og tåka legger sg. Utsikten fra hoppbakken er flott, særlig da vi sto i skyggen og så sola skinte over de store snøkledde skogene.
Her et bilde av Rena sentrum med Rena Karton pipa i midten.


Det er første gang Håvard prøver den store Renabakken,
Det var NC for yngre og eldre junior samt seniorer. Kombinertsporten er en krevende idrett. Kanskje det er grunnen til at det bare er igjen 35 løpere igjen på dette nivået. Formen for Håvard er stigende, den har latt vente på seg iår, men han gjennomførte en "helt ok" konkurranse idag som han selv sa det. Det ble et sprinthopp på 105m. På TV'en ser et slikt hopp kanskje noe tamt ut, men for oss som står i bakken ser vi at også dette er en stor prestasjon.
Håvard ser frem til Junior NM på hjemmebane i Vang og hopprennet går i 90m i Våler den 23-25 feb.




Her ser vi Daniel Aas som har god "utsikt"


Her i skisporet på Varden skistadion i Hernes