Fotodag på Samfunnshuset
Fotodag på Samfunnshuset

av Hans Kroglund [11.02.07 10:29]



Stange historielag og Hedmarksmuseets fotoavdeling stilte opp mannsterke tirsdag 13.02. Noen fra Ilseng med bilder møtte opp, men alle var vel enige om at flere kunne kommet. Posten skulle sende ut til alle husstander på 2344, men det viste seg at mange ikke hadde fått lapp i posten.

De som møtte fikk registert bildene. Her ser vi fra venstre Solveig og Bjørn Eliassen, Torbjørn Kvisselien, Solveig Rønningsbakken, Solveig Halvorsen og Magnhild Børresen. Stående Gerd Stenberg og Anne Petra Narmo.

Her ser vi fotografene Geir Ove Andreassen og Erik Mostue som holder orden på arkivet og avfotograferer.

Hedmarkmuseet har ca 60.000 bilder ute på nettet, men de har mange flere å ta av, men det krever ressurser å registere å legge ut bilder.
Ilseng.net fikk lagt frem sitt behov om bruk av bilder. De som ligger ute kan vi bruke og vi oppgir bildenr og at de kommer fra Hedmarkmuseet. Ønsker vi bedre kvalitet, må vi betal for det. Det er nå slik i dag at alt skal "lønne seg", slik også for disse guttene.



Forhåndsomtale av fotodagen.
Tirsdag den 13.02 er det fotodag på Samfunnshuset kl 15-20. Ilseng.net henvente seg til Stange Historielag v/ Gerd Stenberg og Solveig Rønningsbakken.
Ilseng.net har en side ”Gammalt fra Ilseng”. Vi er derfor interessert til å få kjennskap til de samme fotoene som historielaget ønsker en registrering av.
Historielaget var positiv til dette og vil gjerne dele fotoene med Ilseng.net.
Så derfor er alle som har bilder og en fortelling hjertelig velkomne til å dele det med andre på Ilseng.net.

Se også arrangementkalenderen