Bensinstasjonen åpner snart!!
Bensinstasjonen åpner snart!!

av Hans Kroglund [07.03.07 17:30]



Det har vært stille i ca. 9 mnd på shell- stasjonen, og alle på Ilseng savner åpen bensinstasjon. Endelig er det noen som har fått kjøpt stasjonen og hindret Shell i å grave opp tankene.

Foto: John Erik Strand

Håvard Wilhelmson tipset oss om hjemmesiden til de nye driverne av stasjonen, www.gassdrift.info. Det så riktig så spennende ut og Ilseng.net ringte John Erik Strand som bor i Kvækaveien. Han har med seg Bjørn Inge Dalby som er bror til den ikke ukjente storsvømmeren Irene. (Det har han sikkert hørt nok, men,men!!!).

Ilseng.net har tatt dette ut fra deres hjemmeside. Bildene er også kopiert med tillatelse fra deres hjemmeside.

Sitat.
"Vi har tenkt til å åpne en race inspirert 50 talls bensinstasjon her ute på Ilseng. Det skal bli et treffsted for de som har biler eller motorsykkel som hobby. Vi vil bruke Hot Rod Corner som samlingspunkt, men vi kommer også til å ha en mulighet til å sitte inne på stasjonen hvor man kan slå av en prat med venner og bekjente.Det kommer til å skje mye rundt stasjonen i tiden fremover. Vi er to kamerater som har startet dette prosjektet og vi kommer til å jobbe hardt for å få til dette. Vi har jobbet intenst med dette nå i lang tid for å få med Shell Norge på denne ideen. Shell Norge hadde planer om å fjerne all bensinteknisk utstyr slik at det ikke ville bli åpnet noen bensinstasjon her igjen, men vi fikk overtalt dem til å forsøke en siste gang. Så dette er siste mulighet vi har til å redde bensinstasjonen slik at vi som bor her fortsatt kan ha denne muligheten. Så la oss ta godt vare på denne muligheten og bruk stasjonen flittig når vi åpner, så ser shell Norge at dette er en stasjon vi vil beholde og setter pris på! For hva er Ilseng uten en bensinstasjon?"

Vi sees på stasjonen

John Erik

Her en smakebit der betjeningen er 50-talls inspirert.


Ilseng.net ønsker de nye eierne tillykke og vi kommer tilbake med mer stoff om stasjonen.

Besøk deres hjemmeside
http://www.gassdrift.info.