Menighetsbladet Romedal/Vallset 70 år
Menighetsbladet Romedal/Vallset 70 år

av Hans Kroglund [14.03.16 21:21]



Menighetsbladet Romedal og Vallset kan se tilbake på at det er 70 år siden første nummer kom ut. Nå melder Ralph Knutsen om at det har vært noe problemer med distribusjon av bladet. Derfor kan de som ikke har fått bladet melde fra til Hamar Media, se epost under. Han ønsker også å gjøre oppmerksom på at det er bare 500 av 3000 husstander som betaler den frivillige kontingenten. Skal menigheten ha et kvalitetsblad, må flere bidra med å betale.

Ralph Knutsen har skrevet dette til oss i Ilseng.net

"Hei vi i redaksjonen håper alle som bor innafor Romedal og Vallset sogn har fått det siste menighetsbladet, blad 1/16. Det skulle ha kommet i postkassene sist helg. Vi beklager at det til tider har vært mangelfull distribusjon, og at mange har derfor ikke fått bladet. Dette har vi tatt opp med Mjøsdistribusjon mange ganger. Skulle det vise seg at du ikke har fått dette siste bladet, ber vi deg melde direkte til Carl Petter Vårtomten via følgene e-post; carl.petter.vartomten(at)hamarmedia.no(bytt ut (at) med @. Skiv navn og adresse og si hva det gjelder.

De siste årene har vårt menighetsblad gått med et underskudd på ca. 40 tusen kroner. En slik drift kan ikke fortsette i lengden og vi er derfor avhengig av flere inntekter. I dette siste bladet er det innsatt en bankgiro som kan benyttes som kontingent for 2016. Av rundt 3000 husstander var det i fjor ca. 500 som betalte for bladet. Vi synes det er en liten andel og håper flere er villig til å betale litt for å få menighetsbladet i postkassa.

Vi vet av erfaring at mange setter pris på menighetsbladet, men hvis vi ikke får inne mer kontingent vil vi måtte spare inn penger på andre måte. Det vil helt klart gå ut over bladets produksjon."
For menighetsbladets redaksjon, Ralph Knutsen,"