• Nyheter
 • Aktiviteter

 • Om koret
 • Styret
 • Medlemmer
 • Vedtekter
 • Æresmedlemmer
 • Kontakt oss

 • Gammalt fra oppsetninger
 • Tidligere styre
 • Tidligere dirigenter
 • Ilseng Barnekor
 • Ilseng Ungdomskor


GRASROTANDELEN
ISF er registrert som mottaker av grasrotandelen.
Vi håper at ALLE i bygda vår, vil gi sin støtte til Ilsengs eneste kor.
Dette kan enklest gjøres ved å bruke sms:
GRASROTANDELEN 976795555 til 2020.
Dersom du ønsker å få ordnet det hos kommisjonær, må du huske vårt org.nr! Altså: 976795555
Les mer... [ 02.04.09 16:39 ]<<Tilbake til Ilseng.net
Koråret 2004/2005

av Rita Bråthen [01.04.07 09:34]
Utskriftsvennlig side

HURRRRA!! Den 8.februar fikk vi ny dirigent,så nå slipper vi å streve for oss selv..... Vi har flyttet øvingsdag til mandag, noe som gikk helt greit for kormedlemmene. Dirigenten vår heter Hanna Marie, og går på Høgskolen i Hedmark, avdeling Hamar.

Status pr. 1.mai 05:

Hun har, etter ei stund med "utprøving" av oss, sagt seg villig til å fortsette ut denne og neste sesong. Det er vi glade for!!!

Den 23.april deltok i Vårsangfest på Flisa. Arrangementet var av Våler Sangforening. Det var andre opptreden med ny dirigent, så vi var vel litt spente alle mann. Det gikk da vel forsåvidt bra, tror jeg.

Før vi dro til Våler sang vi for et av korets æresmedlemmer, som var 75 år den dagen. Han ble overrasket på terassen sin,for han visste ingenting på forhånd. Sangen ble tatt imot med ÅPNE armer og med en tåre eller to... Det var hyggelig.

Fredag 8.april deltok koret ved et arrangement på Frelsesarmeen på Hamar. Her sang vi og kjøpte MYE lodd.

Nå øver vi og strever til vårt store mål, som er (vi har visst nevnt det noen ganger på denne siden....): LANDSFESTIVALEN i ALTA. Vi gleder oss STORT, og noen av oss holder nedtelling med dagene............

Ellers har vi så smått begynt å tenke på neste år.. Det blir seminar til høsten på Honne den 3.og 4. september, og vi skal i tradisjon tro arrangere loppemarked. (Money,money,money)Status pr. 1.feb. 05

Vår faste dirigent er dessverre syk enda, så nå har vi holdt på en måned på egenhånd. Det har da gått på et vis det også...... MEN nå har vi fått en gladmelding! Vi har endelig klart å få en dirigentvikar, så vi gleder oss innmari.

Vi har måtte skifte øvelseskveld, men det virket som det var helt greit for de fleste. Så nå er det tirsdager som blir den store " syngekvelden".

Vi går selvfølgelig å gleder oss til Altaturen også...... Det kan vi ikke komme bort ifra.Status pr. des. 04:

Vår faste dirigent er dessverre syk, så vi mangler dirigent en periode. Vi har fått mange innbydelser til diverse ting på nyåret, men det ser ut til at vi må takke nei til de fleste.

Det som helt sikkert er bestemt, er at vi drar til Alta i juni. Det blir kjempegøy!!!

Vi oppfordrer ALLE kor i distriktet til å bli med til Alta, vi er sikre på at det blir en stor opplevelse.

Våren 2005

*Vi er bedt til Jordet Sanglag,den 5. februar 2005. Det virker som de fleste i koret har mulighet til å delta på dette arrangementet. Så det gleder vi oss til!Alltid moro å bli bedt bort!!

Hadde store planer om å delta på Nordisk-Baltisk korfestival.Ettersom vi forstår er det ikke noe slikt arrangement før i 2006.(Det er jo typisk, når vi har bestemt oss for noe...) Derfor har noen begynt å "snuse på" å dra på Landsfestivalen i Alta. Det ser ut til at interessen i koret, har blitt ganske stor i forhold til turen.

Vi var 12 personer som var i Kristiansand i 2003, og det gikk greit det, men nå håper vi at flere fra koret vil delta.Det er liksom litt morsommere å dra når man er så og si fulltallig. Håper flere fra distriktet vårt har vurdert det samme! Tror dette blir en STOR opplevelse både musikalsk og ikke minst geografisk!* Den 19.12. skal vi være med å Synge Julen inni Romedal Kirke. Så nå blir det jul i år også.....*Lørdag 4.12 avholdt vi vårt julebord. Vi hadde egentlig planer om en konsert,men denne måtte avlyses pga. sykdom.

*Søndag 26.09. sang vi på Høsttakkefest i Romedal Kirke.Vi var så heldige å få være med å synge preludiummet for dagen,og det var moro. Synet av dåpsbarn med faddre/foreldre og barn med fruktkurver, i prosesjon til vår sang - det var spesielt.Dugnad!

Helga, 17-19.09. ble det avholdt loppemarked. Dette er noe vi prøvde for første gang i fjor, med ganske stort hell. Det krever STOR dugndasinnsats og mange arbeidstimer,men når det er vel overstått så tenker vi alltid; " det var da verdt det"... Det blir penger i kassa, og det er bra for miljøet! Fint å kunne møtes litt utenom korøvelsene også. Tusen takk til alle for en kjempeinnsats!!!!!Seminar!

Helga den 27.-29.08 hadde vi et fint "jobbeseminar" på Honne Kurs og Konferansesenter på Biri. Vi sang, terpet og sang. Det er ganske slitsomt, men du verden så lærerikt og MORO det er også! Her "lufta vi" på mange nye sanger, som vi håper vi kan fremføre på konsert i desember.

Nye medlemmer!

I løpet av årets første øvelser har vi kunnet ønske velkommen til 8 nye kormedlemmer!!Slå den dere! Det synes vi er helt FANTASTISK!!
<<Tilbake


Ilseng Sangforening

Vipps nr til ISF
Vil du støtte koret, er vårt
Vippsnr 572918
Les mer... [ 02.11.20 19:35 ]

Videoer fra tidligere konserter
ISF skal prøve å kompletere opptak fra sine tidligere forestillinger. En del legger ute. Se meny på venstre side
"Gammalt fra oppsetninger"
Les mer... [ 02.11.20 19:16 ]
Ilseng.net er levert av Kroglund Media © 2006