• Nyheter
 • Aktiviteter

 • Om koret
 • Styret
 • Medlemmer
 • Vedtekter
 • Æresmedlemmer
 • Kontakt oss

 • Gammalt fra oppsetninger
 • Tidligere styre
 • Tidligere dirigenter
 • Ilseng Barnekor
 • Ilseng Ungdomskor


GRASROTANDELEN
ISF er registrert som mottaker av grasrotandelen.
Vi håper at ALLE i bygda vår, vil gi sin støtte til Ilsengs eneste kor.
Dette kan enklest gjøres ved å bruke sms:
GRASROTANDELEN 976795555 til 2020.
Dersom du ønsker å få ordnet det hos kommisjonær, må du huske vårt org.nr! Altså: 976795555
Les mer... [ 02.04.09 16:39 ]<<Tilbake til Ilseng.net
Koråret 2005/2006

av Rita Bråthen [01.04.07 09:41]
Utskriftsvennlig side

Konserten vår den 29.april gikk veldig bra. Vi ble positvt overrasket over et stort antall publikum. Alle var blide og fornøyde, og vi kan hvile litt på laubærene nå.

Status pr. 1.juni:

Det neste som står på programmet nå er NKØsterdalen sitt stevne på Tynset, den 9-11.6.06. Vi stiller dessverre ikke fullt kor, men vi som skal dra gleder oss stort. Stevner er alltid morsomt og lærerikt å delta på, så dette skal bli gøy!

Årsmøtet vårt avholdes mandag den 12. juni, og det blir avslutningen på årets sesong. Ønsker alle sangervenner en riktig god sommer!!! Vi er tilbake på nettet til høsten.

Status pr. 23.4.06

Nå er vi i sluttfasen på å øve til "Fra Romedalsnikkers til G-streng". i dag øvde vi med band og det var kjempeartig! Det er utrolig hvor mye det endres, bare man får med litt levende musikk.

Vi er ikke helt støe på alle tekster enda, men det kommer seg. Vi må bruke denne uka til å øve jevnt og trutt.....

Vi gleder oss STORT til lørdag,da vi fremførelsen skal finne sted. Vi krysser det vi har,for at alt skal gå bra!!Status pr. 1.mars 06:

På søndag deltok vi ved "Aftensang i Romedal Kapell", vi fremførte 3 numre i tillegg til at det var allsang og en som leste litt. Hyggelig arrangement, og en god gjennomkjøring på to av sangene vi skal ha i "prosjektet" vårt.

Nå øver vi jevnt og trutt til konserten vår i april, og tittelen den ble : FRA ROMEDALSNIKKERS TIL G-STRING. Var ikke den bra? Vi knytter sanger og klær til hvert ti-år i denne konserten, som er en forløper til 60 årsjubileet neste år. Hvis noen ikke vet hva en romedalsnikkers er, er det bare å legge turen til Ilseng Samfunnshus......

I forkant av konserten skal vi ha et seminar og et par ekstra øvingskvelder. Det trenger vi alle, for tida går fryktelig fort.........

Tilslutt kan vi jo fortelle at vi gleder oss til stevne på Tynset den 9-11.6.06. Artig at det skjer litt, for det har vært litt lite opptredener denne sesongen. Vi er klare for både konsert, fest og morro på Tynset!!Status pr. 18.jan 06:

Vi har ikke fått skrevet noe om dette semesteret før nå, pga litt dataproblemer.Nå er vi igang igjen og kan starte med å fortelle at vi hadde en STRÅLENDE tur til Alta i juni. Den var helt glimrende. Konsertene gikk vel ikke helt perfekt for vår del, men det har vi glemt nå. Mange fine opplevelser og inntrykk sitter igjen fra nord. Kan anbefales!

Vi hadde vårt "tradisjonelle" program i høst. Vi startet med å arrangere loppemarked i september. Inntektene ble ikke helt som i fjor, men vi hadde visst ikke lyktes så bra med annonseringen. Uansett blir det penger i ei slunken kasse, så vi satser på nytt igjen høsten 2006. Vi sang på Høsttakkefest i Romedal Kirke den 25.september, og vi hadde et fint seminar på Honne den 22.-23.oktober. Vi deltok ved gudstjeneste i Ottestad Kirke den 30.oktober, og var på sangertreff på Koppang den 5.november. Fin konsert og artig fest!! Søndag den 18.desember var vi med på den tradisjonelle "Vi synger og spiller jula inn" i Romedal Kirke. Der gjorde vi det veldig bra, i følge dirigenten. Det er jo alltid hyggelig å høre.

På medlemmssida kan vi fortelle at vi holder stand på + - 33 medlemmer. Vi fikk tilbake to tidligere medlemmer før jul, og det er KJEMPEBRA! At det var to flinke karer var jo også veldig posistivt, for karer i blandakor trengs alltid! HJERTELIG VELKOMMEN begge to.

Så var det 2006. Vi startet opp igjen på mandag etter en lang juleferie. Det var godt å komme i gang igjen. Nå øver vi iherdig til en konsert vi skal ha den 29.april. Da skal vi servere en liten forsmak på 60-årsjubileet vi skal ha i 2007. I disse dager øver vi inn noen sanger fra hvert ti-år, så får vi se hvordan dette går i løpet av vinteren og våren. Vi har funnet en skikkelig "stilig" tittel på jubileumsforestillinga våres, men tittelen den holder vi hemmelig ei lita stund til.......... Følg med her, så får dere se!..........<<Tilbake


Ilseng Sangforening

Vipps nr til ISF
Vil du støtte koret, er vårt
Vippsnr 572918
Les mer... [ 02.11.20 19:35 ]

Videoer fra tidligere konserter
ISF skal prøve å kompletere opptak fra sine tidligere forestillinger. En del legger ute. Se meny på venstre side
"Gammalt fra oppsetninger"
Les mer... [ 02.11.20 19:16 ]
Ilseng.net er levert av Kroglund Media © 2006