Hektisk uke endte på pallen
Utskriftsvennlig side

Etter en hektisk uke for å få orden på bilen, ble teamet ferdig til avreise fredag. Ettersom KNA Solør i utgangspunktet arrangerte bilcrossløp med gjesteklasse junior ble det kjørt etter bilcrossregler. 4 omganger + finaler. Tony valgte derfor å ta teknisk på fredag, delta i bryllup lørdag og kjøre to omganger og finale søndag.

På Solør banen i helga var det 4 juniorer som skulle delta, allerede lørdag fikk Caroline Skredderberget Haug problemer og fikk ikke kjørt søndagen.

Søndagen startet:
3. omgang - Tony ender som nummer to
4. omgang - Tony vinner omgangen men får dårligste startspor i finalen. Dette er pga det blir kjørt på poeng og Tony hadde ikke like mange poeng som de andre deltakerne, Jim Helstad og Hans-Anders Brænden

Finalen:
Caroline Skredderberget Haug måtte bryte på grunn av tekniske problemer lørdag og var dermed bare 3 deltakere i finalen.

Hans-Anders Brænden tok starten med Jim Helstad og Tony like bak. Tony tar alternativen på første runde og setter jakten etter Hans-Anders og Jim litt lengre fremme. Tony kjører inn luken til de to fremme, når Jim går ut i alternativen, så kommer Tony ut rett før Jim Helstad. Jim legger seg rett bak Tony. Men i neste sving så snurrer Tony, og Jim rekker ikke å komme seg uten om bilen. Jim og Tony får begge start på bilene igjen, men Tony kjører rett inn på indrebane pga skadene på bilen.

Både Jim og Tony sin bil har store materielle skader, men teamene jobber på spreng for å få istand bilene til neste og siste NM løp på Gardermoen for 2010 sesongen.

Vi gratulerer Hans-Anders Brænden med første plassen i årets andre Finnskogcup løp, Jim Helstad med andre plassen og Caroline med fjerde plassen.