• Startside
 • Nyheter
 • Kontakt oss
 • Kart
 • SponsorerUtskriftsvennlig sideUnder Bruafestivalen 2011
Barnas Dag
Fra kl: 11:00 til 14:00 Gratis adgang
Flere aktiviteter på festivalområdet for barn og familie som snekring (trematriell og verktøy på området), maling (ta med malerklær til barna), klatring, fisking (fiskestenger lånes ut), kunstutstilling på området osv.


På scenen:
Kl: 12:00 - Trollgutten Trom med Toril Støa Karseth
Toril Støa Karseth fremfører Trollgutten Trom. Mange fine trollsanger blir fremført for barn og voksne. -Trollgutten Trom kom til meg en natt jeg ikke fikk sove. Jeg var så glad fordi jeg for første gang hadde blitt farmor kvelden før. Hvem får sove da?Trollgutten Trom kan brukes til fortelling med barn som aktører. Toril ser for seg at det er to til tre fortellere av de minste. Noen av de andre barna kan ha roller som trollfar, Trom. Tom, Trolte og Tomba. Resten av barna er trollkor. I fortellingen om Trom kan man også bruke andre trollsanger som f.eks Lurvelegg av Vidar Sandbeck, Olle Bolle, Tomba, Renslige troll, Trollmors voggevise
Mange kjenner Toril Støa Karseth fra sin karriere som popvokalist, og som deltager i Melodi Grand Prix 1964.

Kl: 12:30 Murphys Law
Murphys Law kommer fra Kolbu i Østre Toten og Eina i Vestre Toten. De har spilt sammen siden juni 2009, og spiller god gammaldags rock med et snev av funk. Egenkomponerte låter, Led Zeppelin, Extreme, Rush. Bandet har allerede gjort mange store jobber i Norge. De er mest kjent for sin opptreden under MGP-junior 2010 finalen med låten "Åbbår". Murphys Law er: VOKAL: Mads fra Eina, BASS: Andreas fra Kolbu, TROMMER: Jostein fra Kolbu, GITAR: Iver fra Eina

Kl: 13:15 Sambandet Kolibri
Sambandet Kolibri består av tre samba trommeslagere av ypperste klasse. Nå lager de samba rytmer for barn. Brasillianeren Celio de Carvalho (bilde) er en av trommeslagerene. Han har deltatt på mange forskjellige musikalske opptredener både i Norge og utlandet.DEN STORE FESTKVELDEN UNDER BRUA
Festivalområdet åpner Kl: 16:00. Aldersgrense 18 år.
Inng. kr. 300,- . Billetter selges ved inngangen
Kl: 17:00 - EAU DE VILL

Eau De Vill har underholdt siden 1993, hvor det startet med en utekonsert i vårsola på Hamar. Anledningen var urbaniserte bilutleiere som skulle forlystes med snedige sanger og grove historier. Utspringet for Eau De Vill er Sømådalen Theaterselskab stiftet i Sømådalen i 1983. Allerede fra slutten på 70-tallet var Evald og Svein Arild med på å lage lokale revyer i Sømådalen. Disse revyene var veldig populære, og etter hvert økte ambisjonsnivået og engasjementet hos alle. Vi gleder oss til å høre denne humoristiske gruppa. Det kan hende det blir noen grove historier!


Kl: 18:00 - WHITE RIVER JUNCTION

Er et forholdsvis nytt band innen sjangeren Americana / Heartland / Countryrock. Musikerene i gruppa er gamle ringrever innen musikk. White River Junction består av Tom E. Holmlund på vokal, Espen Liland på gitarer, Bjørn Thomassen på bass, Anders Damås på trommer, Magnus Østvang på keys og Glenn Gran på gitarer. Et band som vet hvordan musikk skal låte og som det er verdt å høre på.

Kl: 18:45 - HAAKON HAGA

Haakon Haga er nok nå kjent for de fleste, etter tv-programmet "Jeg samler ikke på gårsdager" Nrk 2007 . Han er derfor en selvskreven artist under brua, hvor han startet sin karriere i 2006 (Under The Bridge Festival). Han gav ut en cd i 2010 med kjente americano låter som han spiller til vanlig. Han har etter cdslippet blitt spilt flittig på radio, og har opptrådt en rekke ganger siden starten. White River Junction vil backe Haakon på scenen.

Kl: 19:30 - PÅ JØRS

De 11 Medlemmene i "På Jørs" har lang fartstid fra andre lokale band helt tilbake til 70-tallet, og spiller både ny og gammel musikk fra kjente artister som: Santana, Blues Brothers, Eric Clapton, Lava, Randy Crawford, Dance with a Stranger, Pink Floyd, Gary Moore, Stevie Wonder, Steely Dan og Toto i tillegg til noe egenprodusert materiale. Her blir det musikk for enhver smak. På Jørs sin besetning er: Grethe Bøhn Busterud-Vokal, Fløyte, Kubjelle, Frode Johnsen-Vokal, Munnspill, Tamburin, Helge Veidahl-Trommer, Vokal, Willy Westeng-Keyboard , Vokal Bjørn Erik Jønsberg-Gitar, Vokal, Jan Gudbrandsen-Bass, Vokal, Vegard Tangen-Div. perkusjon, Torkild Frydenlund-Altsax , pinner, Vokal, Roger Engeskaug-Tenorsax , Rangle og Vokal, Ole Marius Randgaard-Keayboards, Geir Lillehovde-Trompet

Kl: 20:30 - UNDER BRUAPRISEN TIL ANNE FLUGSTAD

Anne Flugstad (44) er årets vinner av Under Bruaprisen, hun har i mange år drevet med underholdning og kulturformidling. Anne er utdannet adjunkt, med videreutdanning i fortellerkunst. Hun retter seg mot både barn og voksne, skole og næringsliv, og hennes uttrykk er mangeartet; sang, teater, fortelling, deklamering, dans og fløytespill.
Hun har reist mye innenfor den kulturelle skolesekken som forteller, musiker og skuespiller, og vært med på flere plateinnspillinger. Hun er født og oppvokst og bosatt på Ottestad i Stange.
En av hennes største lidenskaper er Alf Prøysen sine verker. Dette har gjort henne til en dyktig Prøysentolker.Hun har gjennom flere år arbeidet med musikere og kunstnere fra innlandet. -Tor Karseth har vært en flittig bidragsyter. I 2003 mottok Anne Flugstad den store Bibelprisen sammen med Birgitte Bjørnstad Sæbø. De fikk da prisen for sitt engasjement med å formidle Bibelens fortellinger for barn og unge, spesielt i skolen.
Nå får hun Under Bruaprisen nettopp for sitt arbeid som kulturformidler og artist. Under Bruaprisen består av en statuett “Speilkvinnen”, laget av kunstner Linda Bakke og et diplom.


Kl: 21:15 - PERRY AND THE TRAVELLERS (Sverige)

Perry and the Travellers er en genuin southern rock gruppe. De har spilt sammen siden 2004 og kommer fra Hammarø i Sverige. De har gitt ut plater og har turnert i Europa. De spilte på Under Bruafestivalen i 2010 og frelste alle som var der. Vi ønsker å dele denne gruppen med dere under årets festival. Perry sin vokal er utrolig, og det lukter 70 årene. Dette rocker!Kl: 22:15 - BUILT FOR SPEED

Ikke mange band rekker å feire 10års jubileum. Og hvertfall ikke før medlemmene har fylt 20.... Men rockabilly-trioen Built For Speed har faktisk rukket å holde på i et tiår. Bandet består av Anders Westhagen på gitar og vokal, sønnen Andreas Reiten Westhagen på trommer, og Ole Evensen på kontrabass. Frontmann Anders er kanskje mest kjent fra Teencats, men var også med og startet bluesbandet Greasy Gravy, som vant Union Blues Cup under Notodden Bluesfestival 2003. Han har også fartstid i plateaktuelle Powerful Stuff. Ofte omtalt som Norges svar på Brian Setzer.


Kl: 23:15 - CHRIS THOMPSON & MADS ERIKSEN BAND

Dette er nok kveldens høydepunkt for de som har levd og opplevd musikken til verdensbandet Manfred Mann's Earth Band i 70 og 80 årene, hvor Chris Thompson brillierte med sin vokal. Det er Mads Eriksen Band som backer Chris under brua, som består av supergitaristen Mads Eriksen og med seg har han flere norske ”kremmusikere”: Steinar Krokstad/Zsolt Mescaros (trommer/perc.), Frank Hovland (bass) og Gunnar Bjelland (synth/tangenter). På repertoaret til Chris Thompson & Mads Eriksen band står selvfølgelig en rekke Manfred Mann-klassikere. Både "Davy's On The Road Again", "Blinded By The Light", "Mighty Quinn", "For You", "Questions", "Redemption Song" med flere. Men han har også funnet rom for mange nye låter. Verdenshiten "You`re the voice" er selvsagt en del av programmet.

<<Tilbake


Besøk oss også på facebook:

Klikk "likes" på vår facebook side!
Støtt oss med din grasrotandel!
Les mer...

Vil du bli medlem i Foreningen Under Brua?
Selv om Under Bruafestivalen ikke blir arrangert i år, må Foreningen Under Brua se fremover. Hvis du er interessert og kunne tenke deg å være med som frivillig i fremtidens Under Bruafestivaler, så meld deg inn i Foreningen Under Brua.
(Foto: Trond Frydenlund)
Les mer...

 

www.underbrua.no | webløsning: André Kroglund |  Kroglund Media © 2009-2014