• Startside
 • Nyheter
 • Kontakt oss
 • Kart
 • Sponsorer


Julegrytekonserten 2010 tilførte kr.20.157,- til Frelsesarmeens arbeid!
Utskriftsvennlig sideKorpsleder for Frelsesarmeen i Hamar Laila Kristin Granseth er veldig fornøyd med årets Julegrytekonsert til inntekt for Frelsesarmeen. Hun takker alle som har vært med på arrangementet, både arrangører og ikke minst artistene som stilte gratis opp for Frelsesarmeen. Arrangementet ble avholdt på Stalloftet i Hamar hvor det til tider var mye folk for å høre musikk og ta seg en god kopp kaffe under julehandelen. "-De som trenger hjelp nå er mange barnefamilier som sliter med sin hverdag. Så alle pengene kommer godt med", sier Laila Kristin Granseth. (Foto:Jan Egil løvbak)


Det er Foreningen Under Brua i samarbeid med Mental Helse, Hamar, 3K Live og Lyd og Lysverket som arrangerer den årlige julegrytekonserten. Tidligere år er konserten vært arrangert i Stallgårdshaven, men på grunn av de lumske kuldegradene ble det i år flyttet inn i varmen på Stalloftet. Stallgården Restaurant stilte lokalene gratis til Frelsesarmeens julegrytekonsert. Kronerullingen startet allerede torsdag på Gregers i Hamar, hvor det var stand-up kveld med Remo Martinsen, Svein Arild Johnsgård og Geir Ove Ovesen. Her ble det samlet inn kr. 6.650,-. Sentrumsforeningen har gitt gavekort til verdi kr. 700,-. Salget av kaffe, julegløgg og vaffel som Mental Helse Hamar sto bak gav hele kr. 3.507,- I Frelsesarmeens julegryte, som var plassert ute ved inngangen til Stalloftet, lå det kr. 9.300,-. Så i alt kom det inn kr. 20.157,- til Frelsesarmeens arbeid. Takk til alle givere og ikke minst Stallgården som stilte lokalene sine til disposisjon.

Bildene fra Julegrytekonserten 2010: (Fotos: Jan Egil Løvbak)


Humor med Eau De Vill


En koselig stund med Engen & Gjengen


86 årige GT-Sara satte som vanlig den rette stemningen på publikum.


Publikum koste seg på Stalloftet.


Haakon Haga spilte låter fra sin debut CD.


En Influensapreget Knut Erik Østgård fremførte solide låter fra sin kommende CD plate.


Som tradisjonen tro ble "Julekveldsvisa" av Alf Prøysen fremført. Det var Johnsgård, Karseth og Engen som ledet allsangen.


<<Tilbake


Besøk oss også på facebook:

Klikk "likes" på vår facebook side!
Støtt oss med din grasrotandel!
Les mer...

Vil du bli medlem i Foreningen Under Brua?
Selv om Under Bruafestivalen ikke blir arrangert i år, må Foreningen Under Brua se fremover. Hvis du er interessert og kunne tenke deg å være med som frivillig i fremtidens Under Bruafestivaler, så meld deg inn i Foreningen Under Brua.
(Foto: Trond Frydenlund)
Les mer...

 

www.underbrua.no | webløsning: André Kroglund |  Kroglund Media © 2009-2014