• Startside
 • Nyheter
 • Kontakt oss
 • Kart
 • Sponsorer


Den store festkvelden!
Utskriftsvennlig sideMakan til blanda drops skal man lette lenge etter. For festkvelden bestod av en rekke musikalske og overraskende opplevelser. I tillegg bestod kvelden av forskjellige stilarter som utfylte hverandre på en fin måte. Eau De Vill var det aller første innslaget fra scena. Med sine viser satt latteren løst hos publikum. White River Junction er et forholdsvis nytt band konsept. Med sin sjanger Americana/ Heartland og Countryrock skjønte vi at dette var gamle ringrever innen musikk. (foto:Svein Erik Kjærvik)


Haakon Haga har vært en fast aktør under alle festivalene, han ble akkomponert av White River Junction. Her fikk vi en rekke låter fra hans CD. På Jørs var en fargerik gjeng med god musikalsk fremføring. Her fikk vi mange forkjellige store hiter gjennom tidene. Denne gruppa har virkelig øvd (sikkert på jørs). Årets Under Bruapris gikk til Anne Flugstad som kvitterte med sang.Vakkert. Så ble det skikkelig Sørstats Rock fra det energiske Perry and the Travellers. Det svinger skikkelig av dette svenske bandet. De fremfører stortsett egen produserte låter. Built For Speed fra Elverums distriktet, med Anders Westhagen gitar og lead vocal, Ole Evensen på kontrabass og ikke minst sønnen til Anders, Andreas Reiten Westhagen på trommer. Dette bandet svinger det skikkelig av. Kvelden ble avsluttet av den legendariske Chris Thompson, kjent vokalist fra Manfred Manns Earth Band. Her med Mads Eriksen Band. Et fyrverkeri. Tilslutt vil vi presisere det viktige arbeide alle frivillig gjør under festivalen. Takk!!

Eau De Vill

White River Junction

Haakon Haga

På Jørs

Anne Flugstad

Perrys and the Travellers (Sverige)

(fotos:Svein Erik Kjærvik)

Built For Speed

(foto:Svein Erik Kjærvik)<<Tilbake


Besøk oss også på facebook:

Klikk "likes" på vår facebook side!
Støtt oss med din grasrotandel!
Les mer...

Vil du bli medlem i Foreningen Under Brua?
Selv om Under Bruafestivalen ikke blir arrangert i år, må Foreningen Under Brua se fremover. Hvis du er interessert og kunne tenke deg å være med som frivillig i fremtidens Under Bruafestivaler, så meld deg inn i Foreningen Under Brua.
(Foto: Trond Frydenlund)
Les mer...

 

www.underbrua.no | webløsning: André Kroglund |  Kroglund Media © 2009-2014