• Startside
 • Nyheter
 • Kontakt oss
 • Kart
 • Sponsorer


Martine Lund Hoel er klar for Under Brua!
Utskriftsvennlig sideMartine Lund Hoel blir å se og høre lørdag 18. august på Under Bruafestivalen 2012. Martine er en anerkjent artist og musiker og kommer fra Gjøvik. Etter den kritikerroste debutplaten ”Hidden Shore” har Martine Lund Hoel jobbet hardt som låtskriver og artist. Hun har i samarbeid med Nils Jørgen Nygaard gitt ut platen Distant Call, medvirket på Stage Dolls siste utgivelse "Always" og gjort en rekke konserter i Norge, Polen, Russland og Irland sammen med sitt turnéband. Hun har vært presentert på NRK1 Førkveld og NRK P1 Nitimen . Hun skal i 2012 turnere med Elisabeth "Bettan" Andreassen.


Hun ble også invitert som gjesteartist hos Billy Falcon and the sowing circle når de varmet opp for Bon Jovi på Ullevål stadion foran 32.000 tilskuere 15. juni. Hun har også gjestet festivalen «Great Dragons Parade» i Krakow med et svimlende publikumstall på 50.000 samt Trollrock festivalen her hjemme i Norge.
Martine er nå blitt en moden artist og ga nylig ut albumet ”Spirits from Norway” som inneholder 10 trollske og vakre spor inkludert singelen "Mighty Moon", en stemningsfull duett med Knut Anders Sørum. Platen som er forankret i norsk folkemusikk men med assosiasjoner både til rock, pop og metall som gir stemninger som har fått journalisten i adresseavisen til å skrive i sin anmeldelse: «ikke siden Griegs Dovregubbens hall har det kommet noe så trolsk fra en norsk aktør»
Hennes instrumentering med hardingfele som hovedinstrument og hennes særegne, enkle og nakne vokal kler låtene perfekt. Martine har også sammensatt et fargerikt turnéband med anerkjente musikere på blås og harpe i tillegg til tradisjonell besetning som gir en unik konsertopplevelse.
Nå planlegges en ny singel som skal ut i oktober og en rekke konserter fra Cape Town til Bergen både i akustisk versjon og med fullt turnéband.

Martine Lund Hoel -ett stykke Norge i ny drakt. Vi gleder oss til hennes opptreden Under Brua 2012.

<<Tilbake


Besøk oss også på facebook:

Klikk "likes" på vår facebook side!
Støtt oss med din grasrotandel!
Les mer...

Vil du bli medlem i Foreningen Under Brua?
Selv om Under Bruafestivalen ikke blir arrangert i år, må Foreningen Under Brua se fremover. Hvis du er interessert og kunne tenke deg å være med som frivillig i fremtidens Under Bruafestivaler, så meld deg inn i Foreningen Under Brua.
(Foto: Trond Frydenlund)
Les mer...

 

www.underbrua.no | webløsning: André Kroglund |  Kroglund Media © 2009-2014