• Startside
 • Nyheter
 • Kontakt oss
 • Kart
 • Sponsorer


Hedemarkens sønner!
Utskriftsvennlig side

Hedemarkens sønner med Askild Hagen i spissen skal få fart på Under Bruafestivalen lørdag 18. august. Det siste året har Hedemarkens Sønner hatt stor suksess med fengende raplåter og morsomme tekster på Hedemarksdialekt. Særlig ble ”Je voks opp på Hamar” en stor hit på radio på Hamar og Hedemarken og den toppet lenge NRKs urørt-liste. Bak Hedemarkens Sønner står Askild Hagen, som blant annet er tekstforfatter i Nytt på nytt. Med seg har han musiker og produsent Lars Andre Kvistum, og denne gangen begge lillesøstrene sine; sangerne Liv Anna Hagen og Johanne Hagen – begge kjent fra blant annet vokalensemblet Stilett. I tillegg har han med seg Per-Cato Risberg, som også er vår konferansier under brua.


På under ett år har vi vørti landets mæst populære Hedemarks-ræppere i 40-50-åra. Vi er kænskje dom eneste, men dæ er en anna sak. Dænna gongen har ’n Oddvar ti mæ to ta systrene sine, slik at vi nesten framstår som ræppens svar på familien Bremnes. ”Je er snart 50 år” er den fjerde låta våres, og den hændle om å fælt dæ er å nærme seg 50. Oddvar ræppe om at hokoa hass heng, om rynker i fleng og at dæ er vondt å sova i campingseng, at musikken på P3 er bære mas og at hæin må bruke bifokale glas. Og som vanlig er det noen linjer om Ham-Kam og at æilt var bære før.

<<Tilbake


Besøk oss også på facebook:

Klikk "likes" på vår facebook side!
Støtt oss med din grasrotandel!
Les mer...

Vil du bli medlem i Foreningen Under Brua?
Selv om Under Bruafestivalen ikke blir arrangert i år, må Foreningen Under Brua se fremover. Hvis du er interessert og kunne tenke deg å være med som frivillig i fremtidens Under Bruafestivaler, så meld deg inn i Foreningen Under Brua.
(Foto: Trond Frydenlund)
Les mer...

 

www.underbrua.no | webløsning: André Kroglund |  Kroglund Media © 2009-2014