• Startside
 • Nyheter
 • Kontakt oss
 • Kart
 • SponsorerUtskriftsvennlig sideKL: 11.00 - KL: 14.00: BARNAS DAG
Gratis inngang ingen aldersgrense.Kunstutstilling i teltet og på området. Petra politibil, Energikampen Naturskolen, Pil og bue, tegning på postkort med Minipicasso klatring.


På scenen KL 12.15:
EN LITEN OG EN STOR med Peter og Benjamin Kippersund.
.
DEN STORE FESTKVELDEN

18 års aldersgrense , inngang kr. 350,-

KL: 17.00 Festivalområdet åpner

Kunstutstilling, salg av mat og drikke


KL: 18.00
Konsert i teltet med:

DAG BJØRBEKK


TROND SVENDSEN
Da alle de andre hørte på A-ha og Eurythmics, hørte Trond på Johnny Cash og Buck Owens. Countrymusikk og rockabilly førte han med årene inn i et helt univers av det vi gjerne kaller Americana-musikk; låtskrivere og sangere som kunne fortelle en hel roman med fire grep og et munnspill. Musikk med landeveisstøv på. Rustne og brustne hjerter. Med inspirasjon fra Bruce Springsteen, Hank Williams, Bob Dylan, Steve Earle og mange, mange andre skriver Trond sine egne låter og jobber med å få spilt inn og utgitt disse, i et tett samarbeid med gitarist Lars Linkas.
Innimellom sniker han inn personlige tolkninger av andre sine sanger.
HAAKON HAGA
Haakon Haga er nok nå kjent for de fleste, etter tv-programmet "Jeg samler ikke på gårsdager" Nrk 2007 . Han er derfor en selvskreven artist under brua, hvor han startet sin karriere i 2006 (Under The Bridge Festival). Han gav ut en cd i 2010 med kjente americano låter som han spiller til vanlig. Han har etter cdslippet blitt spilt flittig på radio, og har opptrådt en rekke ganger siden starten.
KL: 20.00 Konsertstart på hovedscenen. Konferansier: Per Cato Risberg

TED GLEN EXTENDED

Ted Glen Extended er et band utenom det vanlige. Sjangermessig er Hedmarksbandet vanskelig å plassere. De åtte unge musikerne har ulike bakgrunner og blander stilarter på kryss og tvers. Musikken henter elementer fra rock, pop, jazz, folk og klassisk, men resultatet er et helstøpt og egenartet uttrykk. Bandet leverer utforskende og orkestrale poplåter, med iørefallende melodilinjer, spennende vokalharmonier og overraskende rytmer.
Bandet består av søsknene Johanne og Knut Kippersund Nesdal på vokal (som denne våren har gjort det skarpt som popartist i Melodi Grand Prix), gitarist Eivind Strømstad, trommeslager Mats Lillehaug, bassist Morten Strypet, pianist Ole Gjøstøl, bratsjist Ingvild Nordstoga Eide og fiolinist Åsa Ree.
I 2012 spilte de inn sin første plateutgivelse, en femspors EP. Den ble svært godt mottatt i pressen, og flere av låtene fikk spilletid på blant annet NRK P1 og P2. I fjor spilte de på flere norske festivaler og ga ut en digital singel. I vår er de i gang med å spille inn sitt første album.

KL: 21.15 UNDER BRUAPRISEN 2014
Under Bruaprisen deles ut hvert år, med mindre noe annet blir bestemt. Prisvinner mottar en statuett laget av kunstneren Linda Bakke, og et diplom. Det er åttende gangen prisen deles ut under festivalen. Kulturprisen skal til vanlig tildeles en enkelt person som på særskilt måte har utmerket seg innenfor kunstnerisk eller kulturell virksomhet, eller som på annen måte har nedlagt et fortjenestefullt arbeid for kulturlivet i innlandet.


KL: 21.30 THE REAL FUNKBOOK
En hyllest til funkmusikken fra et variert reportoar, er hva du kan vente deg når bandet ”The Real Funkbook” står på scenen. Bandet har sin base i Hamar. Med ønske om å spille musikk med en sterk bassgang, synkoperte trommerytmer og full blåserekke, startet ”The Real Funkbook” opp i 2012. Bandet består av ni erfarne musikere som har spilt i en rekke sammenhenger, både live, på ulike innspillinger og på TV. Med sin bakgrunn fra band som: After Eight, Headquarter, Big Easy Band, Ompakara, HamarAltmuligOrkerster, White River Junction, og Kalle Føtters vet gutta hva som skal til for å gi publikum det de vil ha. Der ”The Real Funkbook” er, kan ingen unnvære å røre på skrotten, og du blir varm både i hjertet og topplokket.
Låtmaterialet er hentet fra internasjonale artister som Gino Vannelli, Tower Of Power, Al Jarreau, Bill Champlin, Toto, D’Angelo og flere. ”The Real Funkbook” består av musikerne: Bjørn Thomassen; bass, Niels Hagen; trommer, Frode Johnsen; vokal, Ole-Marius Randgaard; tangenter. Geir Atle Wiik Johansen; gitar, Geir Lillehovde; trompet, Tom Erik Antonsen; trompet, Kjell-Arne Engen: saxofon og Odd Mikkelsen; trombone.
”The Real Funkbook” sin Facebook-side: https://www.facebook.com/pages/The-Real-Funkbook/132749806887751?ref=hl


KL: 22.45 JUNIPHER GREENE
Rockeband fra Oslo, dannet januar 1966. De startet opprinnelig opp som Action Enterprises, og het også Aquisitive Society en kort stund, før de fant navnet Junipher Greene, som senere skulle bli et av landets ledende navn innenfor progressiv rock. Junipher Greene (som yndlinger på daværende Club7 populært kalt "Jupiter Grønn") ga ut Norges første dobbeltalbum, Friendship (1971).Coveret til Friendship er prydet av et maleri signert kunstneren Odd Nerdrum. Dette maleriet har også bidratt til å gjøre Friendship til et av de største samleobjektene i norsk platehistorie. Albumet ble gjenutgitt i remastret utgave på CD av selskapet Universal i 2003.
Geir Bøhren, Øyvind Vilbo, Bent Åserud og Bjørn Sønstevold startet forløperen til ”progrockbandet” Junipher Greene. Gruppen ble startet i Oslo så tidlig som i 1966, men det er med ”denne” besetningen de vil bli husket: Jon Willy Rydningen.orgel/vokal, Øyvind Vilbo bass, Freddy Dahl gitar/ vokal, Bent Åserud gitar/fløyte og Geir Bøhren, trommer.


KL: 00.00 PEAU DE PÊCHE
Bandet henter mye av sin inspirasjon fra 60- og 70-tallet. Dette kommer klart til uttrykk gjennom deres valg av klassiske låter innen sjangeren blå rock, og ikke minst når bandet leverer eget materiale.Bandet er blant annet inspirert av John Mayall, Jimi Hendrix, Free, Walter Trout, Jimmy Thackery m.fl. På Under Brua festivalen vil bandet stort sett spille egenproduserte låter, men også noen coverversjoner.Peau de Pêche består av:
Henning Hansen vokal
Arnfinn Melby munnspill/vokal
Trond Frydenlund bass/vokal
Kjell Birklund trommer
Roy Engebakken gitar
Øystein Solberg gitarKL: 01.30 Festivalområdet stenger


Tidene kan bli forandret!

<<Tilbake


Besøk oss også på facebook:

Klikk "likes" på vår facebook side!
Støtt oss med din grasrotandel!
Les mer...

Vil du bli medlem i Foreningen Under Brua?
Selv om Under Bruafestivalen ikke blir arrangert i år, må Foreningen Under Brua se fremover. Hvis du er interessert og kunne tenke deg å være med som frivillig i fremtidens Under Bruafestivaler, så meld deg inn i Foreningen Under Brua.
(Foto: Trond Frydenlund)
Les mer...

 

www.underbrua.no | webløsning: André Kroglund |  Kroglund Media © 2009-2014