• Startside
 • Nyheter
 • Kontakt oss
 • Kart
 • SponsorerUtskriftsvennlig sideROCKN ROLL AFTEN
18 års aldersgrense. inngang kr. 250,-


KL: 19.00 Festivalområdet åpner.
Kunstutstilling på området. Salg av mat og drikke

KL: 20.00 Konsertstart scene. Konferansier: Per Cato Risberg
HELSESKADE

"Helseskade" spiller institusjonsmetal og er fra Hamar området og består av:Sindre Bekkevold / Dr.Reserve - Vokal, Odin Sand / General Tourettes - Bass, Simen Pedersen / Tix - Trommer, Samuel Harang / Kakaospøkelset - Gitar, Øystein Skaaret Melby / Paranoide Øystein - Gitar. Navnet Helseskade kommer fra at gruppas medlemmer er "pasienter" ved "Helseskade Mentalsykehus" hvor Dr. Reserve (Sindre Bekkevold) er doktor.


KL: 21.00 SOULS OF TIDE
"Souls Of tide" er et rykende ferskt rockeband fra Hamar som ble startet i januar 2014 bestående av:
Vegar Larsen - Vokal
Anders Langberg - Bass
Ole Kristian Østby - Lead gitar
Tommy Kristiansen - Trommer
Øyvind Strønen Johannessen - Gitar og orgel. Medlemmene er også aktive i bandene Trollfest, Porterville, Wyruz, Matanzick.Inspirasjonen er hentet fra 70-tallets rockeband som Deep Purple, The Doors, Black Sabbath osv. Musikken kan beskrives som groovy goodfeel 70-talls rock med massevis av positiv energi og catchy refreng. SOT spiller kun egne sanger og har allerede materiale nok til en fullengder. SOT spiller inn en 4 sangers EP i juli 2014 i Dub Studio med Endre Kirkesola som produsent.

KL: 22.00 HOLLOW
Hollow er et metallband fra Stange i Hedmark som ble dannet i 2003. Bandet har vekket mye interesse, kanskje først og fremst på grunn av de musikalske eneggede tvillingene Magnus og Ove Mikkelsen Hoel. Gutta har lidenskap for musikk – skape den, spille den inn og stå på scena og framføre den. Foruten vokalist Magnus M. Hoel og bassist Ove M. Hoel, består Hollow i dag av Martin Olstad på gitar og Magnus Mathiesen på trommer.
Så langt har bandet utgitt to skiver - «Dark Thoughts» (2010) og «Between The Lines» (2011).
De er spilt inn i Studio Studio Nyhagen og produsert av TNT-gitarist Ronni Le Tekrø. Skivene har egenkomponerte låter og tekster. Låtene er spilt på Pyro P3, og bandet har høstet lovord fra blant annet Asbjørn Slettemark, Hans Erik Dyvik-Husby og Stein Østbø. Flere av låtene fra begge skiver er også spilt på utenlandske radiokanaler – eksempelvis i Storbritannia, Sverige og USA.
Hollow har delt scener med band som Return, Stage Dolls, Pagan's Mind, Oslo Ess, TNT, JORN, Circus Maximus, Accept, Satyricon og Skambankt. Da plata «Between The Lines» kom i 2012 fikk den god kritikk, spesielt utenlands, og Hollow gjorde promotion rundt albumet gjennom hele året - de gjorde 40 konserter, blant annet på The Underworld i London, Coopersfield i Stockholm, og en rekke byer innenlands. I juli 2013 spilte Hollow under International Gig Fest 2013 i Shropshire i Storbritannia. Det ble en suksess, og folket vil ha bandet tilbake dit i år for å spille. I juli 2014 skal Hollow på en miniturné i Storbritannia, og skal besøke byer som Manchester og Liverpool. Høsten 2014 skal bandet på en turné i USA sammen med Blanco Diablo.
I løpet av vinteren 2014 har Hollow spilt inn sitt tredje album. Denne gangen i The Rock Ranch Studio i Halden hos Wig Wam-gitaristen Trond Holter. Det tok 10 uker med preproduksjon, innspilling, miksing og påfølgende mastring. Skiva blir trolig utgitt i løpet av 2014.KL: 23.00 THE AIRBORNE HIGHFIVES
Plutselig var de der, The Airborne Highfives. Deres første singel, ”Monster,” ble i november 2012 A-listet på NRK P3 og hadde høy rotasjon på flere andre norske radiokanaler. Singelen fikk også oppmerksomhet utenfor norges grenser, deriblant hos italienske, engelske og tyske radiostasjoner. ”Herlig ambisiøst stadionrock! Norges svar på 30 seconds to Mars.”- Mats Borch Bugge, Musikksjef i NRK P3
The Airborne Highfives hadde sin første liveopptreden da de gjestet popsalongen på NRK P3. Etter noen lokale konserter reiste bandet til Firenze i Italia hvor de spilte konserter og laget musikkvideo til deres andre singel. ”Det er ikke ofte man er på konsert med et band som så tydelig er superbegeistret for å få lov til å stå på scenen, og greier å uttrykke det samtidig som de får det til å ikke høres påtatt ut.”- Øyvind Rones, GAFFA
Den etterlengdede oppfølgeren ”Kissing and crazy sounds” skuffet ikke fansen, og hadde masse spilletid på flere norske radiokanaler, deriblant B-listing på NRK P3. ”Kissing and crazy sounds er 3 minutter og 43 sekunder med ren glede. Har du hørt den en gang, får du lyst til å høre den en gang til.”- Hissig Musikkmagasin
Hvem kan si at det er lavbudsjett, når The Airborne Highfives ser og høres ut som en million dollar? Med utadvendt energi og en eksplosiv tilstedeværelse på scenen, skaper The Airborne Highfives ren og skjær popmagi.
Tvillingene Odd Egil og Håvard Sumstad Erlandsen brenner for å lage låter som skal formidles gjennom et episk og energisk lydbilde. Da de startet The Airborne Highfives i 2012 var det følelsen av det å ville hoppe høyt og gi alt - alltid - de ønsket å dele med publikum. Med store refreng, forførende flerstemt vokal og gnistrende synthpartier har bandet klart å utviklet sitt eget popunivers. Det ambisiøse soundet gjør at The Airborne Highfives ofte blir sammenlignet med band som 30 seconds to Mars og My Chemical Romance. “Det låter amerikansk. Veldig unorsk. Det høres rått ut!”- Steinar Sagen, komiker/skuespiller.
The Airborne Highfives besetning 2014:
Odd Egil Sumstad Erlandsen: Vokal, gitar og synth
Håvard Sumstad Erlandsen: Vokal og bass
Brian Raanes: Gitar og vokal
Sebastian Monstad: Trommer


KL: 00.00 Festivalområdet stenger

Tidene kan bli forandret!

<<Tilbake


Besøk oss også på facebook:

Klikk "likes" på vår facebook side!
Støtt oss med din grasrotandel!
Les mer...

Vil du bli medlem i Foreningen Under Brua?
Selv om Under Bruafestivalen ikke blir arrangert i år, må Foreningen Under Brua se fremover. Hvis du er interessert og kunne tenke deg å være med som frivillig i fremtidens Under Bruafestivaler, så meld deg inn i Foreningen Under Brua.
(Foto: Trond Frydenlund)
Les mer...

 

www.underbrua.no | webløsning: André Kroglund |  Kroglund Media © 2009-2014