<<Tilbake til Ilseng.net

RÅVI reiste kjerringa mot Ottestad 2

av Anders Ødegård [30.05.08 23:23]
Utskriftsvennlig side

RÅVI reiste seg fra ett surt 4-4 resultat mot Stange/Tangen, og det var Ottestad 2 som fikk unngjelde...

Det ble en underholdende, og spennende kamp på Åsbygda, der dommeren dessverre kom i fokus.

Førsteomgang: Råvi startet best og hadde spillet. De fikk en tidlig skåring etter at Tomas gjorde en fantastisk jobb. Han presset høyrebacken til Ottestad og tvingte han til å spille på midtstopperen. Eilif snappet ballen rett foran midtstopperen, og satte ballen sikkert i hjørnet.

Ottestad presset nå knallhardt, og jagde scoring, men forsvaret til Råvi sto i mot.
Men midtveis i førsteomgang fikk Ottestad en scoring på corner etter halvtamt forsvarsspill. Ottestad fortsatte presset men nå var forsvaret konsentrert og rydda opp alt som kom. Lagene gikk til pause med 1-1.

I andre omgang fortsatte Ottestad presse, men igjen holdt et fantastisk forsvar tett. Råvi kom etter hvert mer og mer med i kampen, og tokk sakte men sikkert over kampen. De presset Ottestad bakover på banen, og hadde spillet.
Men Ottestad var livsfarlige på kontringer, og de kom stadig til sjanser med sine raske og tekniske kanter.
Kampen bølget frem og tilbake, men Ottestad hadde de største sjansene.
Einar og Magnus reddet oss mange ganger. Ca 10 minutter før slutt fikk Håkon et feildømt frispark på 20 meters hold, etter at han løp i beina til en Ottestad spiller. Rune ropte at Håkon skulle skyte utafor for å være litt sportslig, men hvem gjør vel det i en sådan stund…?
På ekte Juninho vis skrudde han ballen over muren og ned i venstre hjørnet. Det kan stilles spørsmålstegn til keeperspillet, men ingen kan ta vekk prestasjonen til Håkon på dette utsøkte frisparket!
Ottestad kjørte nå kampen, men forsvaret fortsette storspillet og holdt tett. Rett før slutt fik Tomas ballen på seksten meteren, men istedenfor å utfordre spilte han ballen ut til Marius, som på mesterlig vis løftet han ballen over keeperen. Rett etter blåste dommeren av kampen, og Råvi hadde vunnet en litt ufortjent seier, men hvem bryr seg vel om det?
3-1 over Ottestad var sterkt, mye av æren skal Einar som spilte helt fantastisk. Det var som om han var fra en annen planet. Han stoppet alt som kom i hans vei!