HHT høstmøte med Arne Nævra

• Arrangementsdato: 14.11.18

Høstmøtet er et åpent møte for medlemmer og andre interesserte.
Sted: Det store auditoriet på Høgskolen i Innlandet, Hamar
Tid: Onsdag 14. november kl 18.30

Arne Nævra er en av Nordens mest profilerte naturfilmskapere, kjent fra utallige programmer og naturserier i NRK. Onsdag den 14. november gjester han høstmøtet vårt med film på stort lerret og kåseri rundt natur- og friluftsopplevelser slik han har opplevd dem – etter flere tiår bak filmkameraet.

Sist høst overrasket han mange ved å stille til stortingsvalget fra Buskerud. Nå sitter han som del av SVs «grønne fraksjon» på Stortinget, i alle fall i fire år. Denne kvelden vil han også kommentere regjeringens handlingsplan for friluftsliv som kom i våres. Stikkord: Liberalisering av ferdsel. Nye aktiviteter i naturen. Tilrettelegging. Vern og bruk.

Tar vi ikke mye feil, blir det både storslåtte naturscener og et kåseri i en engasjert fortellerstil som Nævra har blitt så kjent for. Han lover inntrykk og skildringer fra både skog og fjell, og fra naturtyper hedmarkinger kjenner seg godt igjen i.

Etter Arne Nævra blir det enkel kaffeservering, og så går vi inn igjen og da starter vi med en skikkelig artig overraskelse!
Så gir vi ordet til HHTs styremedlemmer Bente Sund Langøigjelten, Tore Nilsen og Ingeborg Nordlund som vil fortelle om HHTs dugnadsarbeid på stier og hytter og om turprogrammet for 2019.VELKOMMEN!

Ingen påmelding. Gratis inngang og trekning av noen uttrekksgaver fra vår sponsor Sparebanken 1 Østlandet på "inngangsloddet".

Lagt inn av Hans Kroglund [08.11.18 16:45] • Ilseng.net