Ny støttekonsert til kirkesenter i Romedal
Ny støttekonsert til kirkesenter i Romedal

av Hans Kroglund [21.10.19 10:13]Søndag 20.oktober var det på nytt en flott konsert til inntekt for nytt kirkesenter i Romedal menighet. Som sist var det lokale utøvere som stilte opp gratis. Denne gangen med en fin variasjon mellom unge og godt voksne utøvere. Konserten hadde også denne gang fortjent et større publikum, men de som kom fikk en stor opplevelse på en ellers regntung dag.

Bilde viser involverte. Tove Brovold Vasaasen, Jonannes Strømstad, Bodil Horne, Bjørg Olderbekken, Nann-Karin Jenssen, alle menighetsrådet, leder Eva Andrå, Romedal Vallset Jente og guttekorps, Anna Margrethe Engen, Nora Lund, Sara Loise og Benjamin Lie, dirigent Mari Sølie Con Moto, Kristine Lundsbakken, Anders Andersen, og representant for Åsspretten.
Pianist var organist Konrad Strøm som alltid stiller opp og gjør en flott jobb.

Dette var sittende menighetsråds siste oppgave før det nye menighetsrådet tar over. De hadde som vanlig gjort en stor jobb med å få alt på plass.


Kveldens konferansier Tove Brovold Vasaasen ledet og bandt programmet sammen på en fin måte med sine presentasjoner og historier om barns forhold til kirken.
På baksiden av programmet var det opplysninger om det nye kirkesenteret. Noe av det var kjent, men nytt for ilseng.net var kostnadsrammen og finansieringen.
Totale kostnader er nå kr 8 millioner og av de skal 2 millioner tilbakebetales til Stange kirkelig fellesråd. Første beløpet blir satt av i 2022.

Ilseng.net har på oppdrag fra menighetsrådet tatt opp video kostnadsfritt så alle inntektene går til nybygget.

Her er bilder og videoer.

www.photos.google.com