Gode nyheter i Stangeavisa 26.02.21
Gode nyheter i Stangeavisa 26.02.21

av Hans Kroglund [25.02.21 20:06]Lokalavisen for hele Stange kommune er uten tvil Stangeavisa. De fanger opp aktuelle saker fra hele kommunen og i dag den 25.02 med mange Ilsengfolk involvert. Vi tar også med en sak fra Vallset som fortjener en oppgradering av gang og sykkelveger i Gata. men først noen driftige damer fra Ilseng.

Foto: Stangeavisa: Ann Kerstin, Aina Britt og Eva
Sentrumskafeen
Eva Pettersen og Ann Kerstin Aasen startet for 2 år siden sentrumskaffen i Stange sentrum. De har flart seg bra takket være bunnsolid innsats og hjemmelaget mat. Nå er Eva 70 år og har solgt seg ut til Aina Britt Andsjøen.
(dobbel klikk for større bilde)


Åshild Lerbak til VM i konditor
Åshild kommer fra Trysil, men holder til sammen med Mjøs Catering på Ilseng Samfunnshus med sin foretning "Fire Makroner". Der baker hun kaker til bl. annet kafe Larsen på Hamar og mange andre. Hun blir med på det norske VM laget i 2022 og 2024. Vi gratulerer med plassen og lykke til.


Trygve Magnus på Breidablikk skolen
Trygve Magnus er på farten, men slapp å reise så langt til sin egen barneskole for å snakke om demokrati og den norske styringsformen


Vallset i harnisk etter sykkelforslag til Ottestad
Stangeavisa har snakket om at fylkeskommunen Innlandet foreslår ny sykkelvei fra Ottestad til Hamar. I Vallset har utbedring av vegen over Odalen stått på lista i over 60 år. Ikke så rart de synes denne prioriteringen er helt horribel.


Mer om sykkelveg i Vestbygda
I Stange Vestbygd bor det en nederlandsk dame Annebeth Bakker som uttrykker sine tanker om sykling i nærmiljøet. Hun kan tenke seg en sti/sykkelvei langs Mjøsa fra Tangen til Hamar. Slik kan en tenke da en kommer fra et sykkelland. Stå på og få med deg noen trauste hedmarkinger på laget.