Ilseng Samfunnshus, en av mange julemesser den 27.11.21
Ilseng Samfunnshus, en av mange julemesser den 27.11.21

av Hans Kroglund [27.11.21 20:01]Mange hadde satt av datoen lørdag den 27.11.21 til sin årlige julemesse. Konkurransen er stor, men Ilseng Samfunnshus hadde 17 utstillere på lista og var fornøyd med det.. Årets nykommer var Ilsengjenta Guro Husom som solgte trykk av sine akvareller. Hun har tegnet sin hun var lita jente og dette var hennes første salgsutstilling. Hyggelig at det var på hjemmebane.

Hun går på lærerutdanningen 1 til 7 trinn på Hamar og ønsker å bli kunst - og håndverkslærer etter hvert. Motivene er gjerne fra naturen på Ilseng og Ilsengstiene.


Ellers var det mye flott håndverk, men vi så ingen som solgte julebakst denne gang. Det var jevnt godt besøk og styret i Ilseng Samfunnshus solgte kaffe og vafler.

Grete Evensen og Ragnhild Sørlie sørger for kaffe og vaffler.

Igulseng kafe som drives av Mjøs Catering hadde nok mer å by på. Da ble det litt for enhver smak.

En annen nyhet for ilseng.net var "garnnøsteholder". Ved å feste holderen i hoftehøyde kunne du strikke mens du beveget deg rundt. Ganske smart

Bilde over. Brit Elina Ericson
Bilde under. Nøsteholder for garn


På Dal Vestre produseres det mye grønnsaker, de må du kjøpe før en julemesse. Men også all salgs frukt og bær. Inger Brøndbo er en flittig dame som lager, saft og syltetøy og selger egenproduserte varer.


Ute solgte barna til Ann Helen Olsen kornband


Store salen så slik ut.
Dobbeltrykk for tørre bilde