17.mai 2022 Endelig feiring igjen
17.mai 2022 Endelig feiring igjen

av Hans Kroglund [18.05.22 11:57]Etter to års med mer eller mindre nedstengt samfunn, var det endelig klart for tradisjonell 17.mai feiring. I sørnorge var det strålende vårvær med nyutsprungne lauvtrær og lysegrønne åkrer. I Romedal var det igjen nytt program. Med to skolekretser Breidablikk og Solvinnog Romedal kirke i midten, blir det stadig prøvd nytt opplegg.

Breidablikk underholder på skolen

Nytt i 2022 var følgende
Romedal kirke
Utegudstjeneste kl 08.30 med tale for dagen, sang av Solvin og Breidablikk skoler, kransnedleggelse ved bautan, speiderhilsen og sang.
Alle var spente på det nye opplegget da ingen tog kom eller skulle gå fra kirken. Men oppmøte var bra og alle var fornøyde.

Antall speidere

Tog fra Romedal til Solvin kl 10
Nytt var at toget gikk fra Romedal sentrum til Solvin. Solvin toget har gått fra Romedal kirke, men langs grusvegen til Solvin har det ofte vært gjørmete vei. Det kan være en av grunnene, men kanskje også den satsingen på Romedal sentrum har noe å si.Tog fra Ilseng Samfunnshus til Breidablikk 12.45
Denne togtraseen er sikker så lenge vi har barneskolen Breidablikk. Den er passe lang, det er bebyggelse og folk langs hele ruta.

Først i toget på Ilseng Romedal og Vallset jente og guttekorps

Bilder fra 17.mai Romedal kirke Romdal sentrum og Breidablikk
www.photos.google.com


17.mai program for Solvin og Breidablikk