Leif Erik Grønvold fikk Ilsengprisen for 2.gang
Leif Erik Grønvold fikk Ilsengprisen for 2.gang

av Hans Kroglund [04.08.22 21:49]Etter at Poesimannen Ted Granlund hadde lest dikt var det klart for Ilsengprisutdeling. Rolv Bråthen redegjorde for viktigheten av en lokal ilsjelpris. Første gang delt ut i 1997. Rolv startet med en innledning om årets prisvinner og det tok ikke så veldig lang tid før alle skjønte hvem som fikk prisen.

Bilde. Leif Erik Grønvold, Rolv Bråthen og Liv Grete Grønvold på høyre side.

Fredag 05.08.22 Rolv sa omtrent dette om Ilsengprisvinneren Leif Erik.
"Det er en mann, han har fått prisen for omtrent 20 år siden. Han legger ned 800 til 1000 t for Ilseng IL hvert år, dette er siden han fikk prisen i 2003. Han har fått orden på Ilsengstiene, er hyttenasvarlig sammen med sin kone på Farmenkoia.
Han har verv i Ilseng Pensjonistforening, nestleder i eldrerådet i Stange bl.annet. Når jeg som nærmeste nabo til Idrettsparken spiser frokost kommer Leif Erik og parkerer på Idrettsparken Så går han ut i skogen med en kantklipper, motorsag eller annet redskap så godt som daglig. I tillegg er han ganske arg og egen. Han liker ikke skryt om seg selv, vil ikke høre ordet betaling, da slutter jeg sier han."


Ilseng.net kan bare slutte seg til disse ordene og takke hans kone Liv Grete som også gjør en betydelig innsats sammen med Leif Erik.
Etter utdeling var det Ilseng Quiz og kvelden ble avsluttet med dans til bandet Bullet Proff

Søk på FB etter Bullet Proff og se deres nyeste video der.
Bullet Proff 05.08.22
www.facebook.com/bullet Proff


Bilder fra fredagen 05.08.22
www.photos.google.com


Lørdag 06.08.22 familiedag
Lørdag startet med tradisjonell frokost kl 10. Frokosten var sponset som vanlig av COOP Prix som for øvrig har blitt oppgradert fra Marked til Prix og blitt en flott butikk.
Så var det hesteskokasting, aktivitetsløype for barna, tur med politibilen Petra, salgsboder, hestemøkkbingo, gratis kaffe og is til de yngste og tilslutt trekning av basaren med et stort utvalg gevinster.

Bilder fra lørdag
www.photos.google.com


Takk til styret i Ilseng Samfunnshus
En stor takk til i styret og alle frivillige til Ilseng Samfunnshus som arrangerer Ilsengdagene. Det er en stor jobb og setter Ilseng på kartet. Arrangementet hadde nok fortjent et større oppmøte særlig på festen fredag kveld. Den som hadde hatt fasiten på hva som skal til for større engasjementa , de kan nok helt sikkert melde sin interesse til styret.
Takk også til ny driver Vallset Catering og lykke til med driften på huset.

Torsdag 04.08.22 rigging
Endelig blir det Ilsengdager første helgen i august, slik det nesten alltid har vært. Styret gleder seg stort etter 2 års pause. Det har nettopp kommet nye drivere til Ilseng Samfunnshus. Vallset Catering ved Holm er på plass. Så nå råder optimismen på nytt over Ilseng Samfunnshus.

Bilde. Vilhelm og Mathilde er på ferie på Ilseng og gleder seg til sin første hestemøkkbingo som avslutting på Ilsengdagene lørdag ettermiddag.
Samfunnshuset har fått nytt lagerbygg og tak over scene som gjør arrangementet lettere om det blir dårlig vær.


Torsdag kveld var dugnadsgjengen litt uheldig med været under rigging, men både fredag og lørdag er det spådd strålende vær.

bilder fra torsdag rigging 04.08,22
www.photo.google.com

Program