A Capriccio med 20 års feiring
A Capriccio med 20 års feiring

av Hans Kroglund [23.10.22 16:41]A Capriccio har fyllt 20 år som kor og feiret dette sammen med åtte andre kor I Romedal kirke lørdag 22.10. Det ble en flott ettermiddag i kirken og etterpå var det middag og dans på Herredsvang. Vertskoret A Cappriccio tillot seg å synge fire sanger mens de andre sang tre sanger hver.

Gunhild Evenrud ledet kvelden

Konserten var på over to timer derfor var det nødvendig å begrense antallet til hvert kor. Det var kun lokale kor og det et rikt kormiljø i distriktet.

Dirigent Margaretha Stassen
A capriccio har fått ny dirigent for noen år siden. Et fyrverkeri av en dame er Margaretha Stassen. Hun har tilført koret mye sangteknisk og gjort koret mer lekent i sin fremførelse og uttrykk. Hun og mannen Rolf Pas har fem barn, de bor i Sørskogsbygda i Elverum og alle sju er musikere.

Gunhild Evenrud ønsket velkommen
Gunhild ønsket alle velkommen til konsert og fortalte korets historie. Den kan du høre i sin helhet i et av videoklippene, se link nedenfor i Google Foto albumet.

Totalt åtte kor
Korene som var med foruten A Capriccio var Ottestad Grendekor, Ilseng Sangforening, Tangen Mannskor, Tangen Damekor, Standlykkja Blandakor, Storhamar Blandakor og Løten Sangforening.

Album for sangene
www.google.photo.com