Contrazt julekonsert med 25 barn
Contrazt julekonsert med 25 barn

av Hans Kroglund [20.11.23 10:27]Contrazt med Gro Anita og Leif Dybendal inviterer til julekonsert på Ilseng Samfunnshus søndag den 3.12.kl 17. Barn ble invitert til å være med under konserten. Responsen var overveldende og 25 har meldt sin interesse, kan Gro Anita Dybendal fortelle. Men først kl 16.00 er det julegrantenning på samme plass. Der vil Leif og Gro Anita også synge.

Bilde. Fra Stangeavisa den 19.11.23

Gi barna en sjanse
Gro Anita vil gi barna en sjanse på scena. Det er hovedsakelig barn fra Breidablikk skole som blir med. 2 stk har begynt på Ungdomskolen, men kommer fra Breidablikk skolekrets.

Vil støtte samfunnshuset
Gro Anita er lærer ved Breidablikk, har vokst opp på Ilseng, bor nå i Elverum, men er fortsatt glødende opptatt med å hjelpe lokalsamfunnet Ilseng.

Det blir sanger fra norske salmer til mer moderne julesanger. Ektemannen Leif har skrevet egne julelåter. som også fremføres. Han spiller gitar og piano også.

Lions Romedal støtter konserten med billetter til foresatte
For at alle foresatte til barna som er med og synger skal ha mulighet til å komme på konsert, har FAU Breidablikk søkt Lions Romedal om støtte til 25 billetter. Det ble innvilget og FAU leder Beate Brendlien er storfornøyd med støtten.