Ilsenggutt i ødemarken i Canada
Ilsenggutt i ødemarken i Canada

av [03.02.11 18:01]



Han har bodd sine første 5 år på Ilseng. Å si han er Ilsenggutt er vel å overdrive, men Edvard Munch har bodd i Løten i ett år og de gjør stas på han, så hvorfor ikke? Dette er en Paulsen, men "åkken Paulsen" er det?

Foto: Hentet fra Paulsen sin blogg.

Ilseng.net forstår at dette er en helt vanlig familie vil opholde seg ett år i villmarken i Canada. De har vanlige jobber, hus og gjeld, ikke vunnet i tipping, men har valgt å fokusere på livets muligheter.

Ilseng.net fikk en epost fra Vegard Paulsen og vi lurte på hvem han er og vi fikk svar. Etter det vi kan skjønne så er han søskenbarn med Per Erik Paulsen og vi fikk dette svaret:

Hei Ilseng.net

Vi bodde på Lageråen og Gulf stasjonen i til sammen 5 år. Mine 5 første år da.
Min far er Thore Anders Paulsen og Emil var bestefaren min. Han var utdannet skomaker og drev med grønnsaker som han leverte for salg.
Han drev nok med en del andre ting også, men det er dette folk flest husker han for tror jeg.

De bodde på en plass som hete Fjellseth, der bodde han (Emil) til han døde 70 år gammel. Jorun og far min er født der og de er altså da søsken. Plassen ble solgt i 1957-58 da Emil døde. Det var i hans andre eksteskap.
I hans første fikk han mange barn. Bl a Kåre Paulsen, gift med Brynhild. De fikk 3 barn; Roald, Per Erik og Kjell. Per Erik bor enda på Ilseng; det var hans barn som dro til USA ifm den bloggen.

Hilsen
Vegard Paulsen

Her står det litt om oss: Paulsen på tur

Er det flere "ilsengfolk" med spennende opplevelser der ute?