Rosett 20 år: Strålende feiring
Rosett 20 år: Strålende feiring

av Hans Kroglund [06.02.12 21:45]



Det var en svært godt fornøyd gjeng med nåværende og tidligere Rosett medlemmer, samt voksne som startet koret for 20 år siden som feiret seg selv i helgen. Med korseminar, en gudstjeneste i Vallset kirke og avsluttende konsert i Romedal Kirke søndag ble det en travel og hektisk helg. Og mange nåværende storheter møtte opp til gjensynsfest.

Kjersti Haaland, en av drivkreftene bak Rosett kunne i sin oppsummering konstantere at ca. 350 medlemmer har vært innom koret ROmedal VallSETT. Navnet er en sammensetning av Romedal og Vallset og hører til i disse menighetene.
Fra den spede begynnelsen da det møtte opp 3 til 4 på korøvelse i starten har koret nå ca. 15-20 medlemmer.
Tar vi 350 medlemmer, deler det på 20 år, blir det mellom 15-20 nye som har vært innom koret hvert år.
Konfirmantene har kunnet velge Rosett som en del av den undervisningen og det har nok vært en god måte å rekrutere nye medlemmer på. Samtidlig har mange forsatt i koret mange år etter den undervisningen var ferdig.
Godt miljø, flinke voksne og mange dyktige utøvere har gjort at koret har vært og er populært.
Det er farlig å trekke frem noen navn, men vi tar sjansen på noen. Guro Evensen, Tone Østli, Bernt Ola Volungholen, Gro Anita Johansen, Solveig Lagos Andersen og Eivind Strømstad er eksempler på profesjonelle utøvere som har vært med i koret.

Dobbeltklikk for å se bilder og video


NB! Ilseng.net har tatt opp video med fotokamera. Rent filmmessing var det noe mørkt i kirken og det byr på noen utfordringer særlig uten stativ.