Ilsengdagene: 600 danset til Contrazt
Ilsengdagene: 600 danset til Contrazt

av Hans Kroglund [04.08.12 09:32]



Ingen tvil om at Ilsengs Gro Anita og Contrazt er en sikker vinner. Etter torsdagens fryktelige regnskurer, måtte Ilseng Samfunnshuset leder Jan Erik Olafsen be til høyere makter om fint vær og han ble hørt.

Gro Anita er en ekte ilsengpatriot. Hun får med seg de andre i Contrazt til å lage best mulig avtale for Ilseng Samfunnshus som er avhenging av inntektene fra dette arrangementet til drift av huset. De deler på billettinntektene og dermed også risikoen.

Ellers var det et tradisjonsrikt program, men ingen Ilsengpris ble delt ut i år. Ingen forslag hadde kommet inn kunne nestleder i Samfunnshuset Rune Pettersen fortelle.

Videre var det sang av Ilsengs jenter Hanna Wilhelmson og Fride Paulsen. Linedans fra Åsbygda og Vallset. Tore Østli med venner på trekkspill og Ballcats med Magne Botten varmet opp for Contrazt.
Litt over kl 21 spilte Contrazt opp og dansegulvet ble fylt med en gang.
Noen bilder og videoer her. Lørdag 4 august har ilseng.net problemer med opplastning av videoer. Flere kommer etterhvert.

Lørdag 04.08.12
Frokost for kr 35 sponset av COOP Marked Ilseng

Gocart. Hagelund Motorsport.
2 brødre Andreas(15) og Andre(12) satser seriøst på gocart. En krevende sport som krever mye av utøvere og støtteapparat. Besøk deres hjemmeside www.hagelundmotorsport.com

Olabilløp
2 biler og 5 startende. Løpet går i nedoverbakken mot det gamle slakteriet. Bilder i album, se nedest på siden.
Ilsengløpet
34 startende i en lang og kort løype. Resultater her Ilsengløpet 2012

Bilauksjon Volvo 240.
Dette ble en sukess og høyestsbydende ble Hilde-Gunn Bakken fra Skarnes. Hun fikk bilen for kr 26.000. Det ble god reklame til Østli Servicesenter og gode penger til Ilseng Samfunnshus.
Bilder og video fra fredag og lørdag.