Ilseng gutter nr.3 i Trysilcup
Ilseng gutter nr.3 i Trysilcup

av Kari Olsen/lagt inn Hans Kroglund [21.08.13 21:38]



Ilseng Il har vært med fotballgutter som er 12 år i Trysilcup i helgen den 17 og 18 august. Guttene bet bra fra seg og nr 3. Ilseng.net har mottatt denne hyggelige eposten fra Kari Olsen. Vi tar gjerne imot flere slike meldinger

Foto: Kari Olsen

Kari Olsen skriver:
Gutter 12 år - er en super gjeng som syns det er helt topp å sparke fotball . De er fire 11 åringer og seks 12 åringer på laget.
Hans Kristian Kulstad og Tore Henriksen er trenere og undertegnede er oppmann.

I helgen har vi vært på Trysilcupen. Cupen har vært planlagt i lengre tid og gutta har sjøl tjent inn penger til lagskassa. Arbeidet har bestått av å pakke sette-poteter på Røhne Østre og steinplukking på Bratvold.

Vi reiste opp fredag kveld og innlosjerte oss på "ASKO hytta" som var leid inn for anledningen. Fredag kveld var vi på Peppes Pizza å spiste, spenningen ved å være med på cup og på overnattingstur, var til å ta og føle på. Det ble nok kanskje i seneste laget før det ble ro den kvelden ;-)


Lørdag smilte sola til oss og vi spilte vi tre kamper, 1 tap og 2 seiere. Om ettermiddagen var vi på hotellet Radisson BLU å badet og koste oss, før vi returnerte slitne og førnøyde til hytta igjen. Skal si taco'n fikk ben å gå på den kvelden.

Søndag åpnet alle himmelens sluser seg, og vi reiste ned på stadion i håp om å sanke gull. Vi spilte semifinal mot Elverum , men de var dessverre sterkere enn oss denne morgenen. Men et tap gir ett skjerpet sinn og bronsen skulle ingen ta fra oss. Vi slo Fronger 2 overlegent i bronsefinalen, og sikret oss 3. plassen. Søndag formiddag er det en stolt og våt gjeng som returnerer til Ilseng med medalje rundt halsen og en pokal til premieskapet på klubbhuset. Noen mente at nettop det var lenge siden sist.