Siste valginnspurt på COOP
Siste valginnspurt på COOP

av Hans Kroglund [07.09.13 22:29]



En hektisk valgkamp for Ilsengs landbruksminister avsluttes som vanlig utenfor COOP Marked på Ilseng. Her kan en statsråd bare møte opp som en helt vanlig innbygger. Er ikke det flott? Det er ingen selvfølge når en hører om tilstander fra andre steder i verden. Men foreløpig tar vi det for gitt her i Norge.

Røde roser og gulerøtter ble delt ut og vi trenger ikke fortelle hvem som hadde hva.

Trygve Magnus er en fenomenal ambassadør for Ilseng og Hedmark. Han tror også denne gangen at det blir Stortingsplass, men håper også på fornyet regjeringsmakt. Ilseng.net antyder at han kan jo bare skifte side til sentrum. Men det vil han ikke høre snakk om nå.

Det var som det pleier å være utenfor COOP siste lørdag før valget, Arbeiderpartiet og Senterpartiet hadde stand.
Trygve Magnus er spent på hvordan valgordningen vil slå ut denne gang. Hedmark får nå bare sju mandater mot åtte ved forrige valg. Det skjerper konkurransen ytterligere mellom partiene.

Ilseng har også en lovende ung høyrepolitiker på 3. plass, Kristian Tonning Riise. En riktig friskus som tør å utfordre. Han kan også håpe på plass, hvis det blir regjeringsskifte og Gunnar Gundersen blir statsråd og høyre får to mandater fra Hedmark. Slik er politikk, mye hvis og det blir spennende på mandag kveld.

Møt opp senest mandag og gjør din plikt ved å stemme. Godt valg.