Hedmark SP med 3 på Stortinget?
Hedmark SP med 3 på Stortinget?

av Hans Kroglund [20.08.17 11:26]På Hedemarken sin Senterpartifestival på Ilseng lørdag den 18.08.17 var det god stemning, og festen ble avsluttet og tok av med sang fra Hedemarkens Sønner. SP drømmer om å få tre inn på Stortinget til høsten.

Lørdag morgen regnet det mye og det var dårlig festivalvær, men været gikk også SP sin vei. Kl. 12 var det oppholdsvær og mye folk møtte opp på SP sin "åpne" dag. Alle var velkomne, ikke bare SP folk.
Dagen inneholdt alt SP er begeistret for, nærhet til folk, kulturinnslag og lokal mat fra Øvre Bakken.
Dagen startet med musikk fra Guren Hagen, innlegg fra de tre SP toppene, Emilie Enger Mehl, Per Martin Sandtrøen og Trygve Magnus Slagsvold Vedum. Det var skråblikk fra "Balder" Håvard Lillebo som har kjent Trygve Magnus fra han var 10 år gammel.
Dagen avsluttet med "rappebandet" Hedemarkens Sønner som viste deg å være midt i blinken. Askild Hagen har også sine røtter fra Romedal.

Trygve har reist innom alle fylkene i Norge og snakket om deres utfordringer slik de opplever det på nært hold.
Ingen tvil om at SP har truffet med hva folk er opptatt av, men undertegnede savner fra de fire største partiene A, H, FrP og SP et engasjement i den aller største utfordringen vi har, kampen om en bærekraftig fremtid.

Her er noen bilder og videoer. NB! Det er mulig å se på "filinfo" i albumet for detaljer om bilde/video.
photos.google.com