Hockeyfeber på Ilseng
Hockeyfeber på Ilseng

av Hans Kroglund [06.01.18 16:36]Ilseng.net har registert at det har vært stor aktiviet på skøytebana på Breidablikk de to siste årene. På FB ser vi at en rød ismaskin med varmtvann lager glatt og fin is i ballbingen på skolen. Idag lørdag 06.01 har HA en stor artikkel om at Stange kommune har kjøpt gammelt hockeyvant fra Storhamar og det kan havne på Ilseng.

Jim Arne Olsen, en av fem voksne Ilsenggutter som er primus motor sier at det vantet skal til Ilseng. Det er Jim Arne som har jobbet lenge for dette vantet og fått Stange kommune til å kjøpe det. Da plutselig ser også andre sitt snitt til å melde seg på som interesserte. Det syntes ikke Jim Arne noe særlig om. Det hadde ikke havnet i Stange uten hans initiativ. Derfor skal det til ILSENG!

Bilde: Klar tale fra Jim Arne.

De er tilsammen ca 30 karer som trener og spiller kamper mot andre bygdelag. De kaller seg Ilseng Hockeyrink. De kommer all "alle kanter", Stange, Ottestad, Hamar, Furnes osv. De fleste synes da at Åsbygda hvis vantet havner der, er litt for langt unna.


Keeper er Øystein Barstad og det er en god jobb bare å få utstyret på plass.

De karene gjør en flott innsats og lørdag formiddag var det lek med ungene som hadde prioritet. De voksne konkurerer med kveldsnytt om hvem som blir ferdig først med egentrening eller isprep. Lykke til videre.

Faksemile fra HA oppslag 6.1.18