Storliengutta.no
er en hjemmeside for kombinertbrødrene Ole Martin og Gudmund Storlien fra Veldre
Velkommen
Nye opptur for Gudmund i COC
Gudmund sanker pallplasser i COC, i helga tok han 2. og 3 plass i Kuusamo og får Worldcup som belønning.
Les mer... [ 02.03.15 15:27 ]

Januar unnagjort med oppturer og nedturer
Sesongen er i full gang og i skrivende studen nyter vi en frihelg med trening og sport på tv, dog med en liten bismak. Forrige helg endte med både seier og uhell, og worlcuptoget med mange sterke nordmenn reiste desverre ifra oss denne perioden.
Les mer... [ 31.01.15 15:55 ]

Worldcup på Lillehammer
Helgas 25. plass og worldcuppoeng smakte godt! Hoppinga var spesielt oppløftende, men langrennsformen var også bedre en forventa. Ole Martin var 0,8 poeng fra å kvalifisere og fikk desverre ikke prøvd seg. Neste internasjonale representasjon er forhåpentlig vis i Klingenthal om to helger. Da skal vi bite fra oss!

Da var sesong igang
NM helga på Beitostølen er historie, og det var deilig å kjenne på konkurransefølelsen igjen. Det ble en opptur med 5. plass for Gudmund som har hatt en litt trøblete sesongoppkjøring med sykdom. Ole Martin trenger nok et par hoppøkter til før han er med å kjemper på samme nivå som ifjor. Vi føler vi har mye å gå på, så nå venter vi bare på flere muligheter.

Høstsamling i Polen
I år som i fjor tok vi turen sørover for å avslutte plastsesongen i stabile og gode forhold. Vi hadde 3 dage i Szczyrk og 2 dager i Wisla. I Wisla fikk vi litt vind og regn, men ellers topp treningsforhold. Guttaboys er optimister før vintern, så nå kan snøen komme!


Unike visninger i dag: 1
Hits i dag: 23

Totalt unike visninger (siden 29.04.09) : 89493
Totalt hits: 194969

Gjester Online: 1


 
www.storliengutta.no | webløsning: André Kroglund |  Kroglund Media © 2008-2012
 
Hovedsiden Ole Martin Gudmund